Stanko Vujković predsjednik Fudbalskog kluba Rudar Prijedora podnio je ostavku na ovu funkciju poslije poraza u komšijskom derbiju u Omarskoj prije dva kola, ali je i dalje ostao u “tehničkom mandatu” da vodi slavni potkozarski klub do sazivanja sjednice Skupštine.

-Podnio sam ostavku, ali ona nije neopoziva! Nisam takav čovjek da se samo okrenem i odem, ostavim klub i sve pustim. Da li da ostanem ja ili da umjesto mene neko drugi dođe na Skupštini treba uraditi sve u skladu sa klupskim aktima, ostaviti stanje onakvo kakvo jeste, za moga vakta je bilo domaćinsko  rekao je Stanko Vujković.

Planirano je da Skupština bude održana u drugoj polovini decembra, tada bi Rudar Prijedor trebalo da dobije novo rukovodstvo.

Dosta toga zavisiće i od rezultata u posljednja dva kola u kojima gostujemo Željezničaru u Banjaluci, a potom kući dočekujemo bijeljinski Radnik. Te utakmice su za nas prekratnica! Ako zabilježimo pobjede, ostanemo u vrhu i konkurentni za titulu vjerujem da će ambijent oko klupske Skupštine biti mnogo pogodniji i povoljniji. Nadam se da će i dolazak novih ljudi biti ubrzan – istakao je Stanko Vujković.

Izvor: SportDC