KK Hunters pobijedio je OKK Kozaru iz Gradiške i KK Derventa na U17 kadetskom turniri koji je igran u Hunters trening centru, a u okviru Košarkaške jeseni.

Kozara je pobijedila Derventu i na konačnoj tabeli, prvi je Hunters, druga je Kozara Gradiška i treća Derventa.

Igrali su: Egić P., Stupar L., Vujanić Đ., Gajić U., Trikić D., Lajić S., Škrbić D., Marić M., Mandić N., Liščinski S., Beronja V., Mudrinić N., Tuta L., Kragulj S., Vujinović L.

U okviru turnira u Prijedoru revijalnu utakmicu su odigrali pioniri U15 Huntersa i gosti iz Dervente, a u neizvjeznoj završnici uspešniji su bili domaćini.

Pioniri Huntersa sa ekipom Derventa

U Sanskom Mostu igran je drugi balon Kids Kupa U14. Hunters je zabilježio dvije nove pobjede, ovaj put protiv OKK Sana Sanski Most i KK Bosna XXL Bihać.

Igrali su: Papak S., Macura F., Rosić M., Golić L., Grahovac A., Kovačević V., Oljača M., Milaković N., Batez N., Cvjetićanin A., Janković M., Kotaraš N., Milinović M.
Na istom mjestu nastupali su i mladi košarkaši KK Bihać, dok su paralelno na lokaciji u Banjaluci igrali: KK Zvijezda BL, KK Lider Gradiška, KK Sloboda Novi Grad i KK Bratstvo Bosanska Krupa. Liga se nastavlja 23. decembra turnirima u Prijedoru i Bihaću.

Izvor: kozarski