БАЊАЛУКА, 23. НОВЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је данас у Бањалуци са ученицима Основне школе "Петар Кочић" из Нове Тополе, те истакао да му је то најдражи састанак ових дана./фото Борислав Здриња/

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik organizovao je danas, povodom Međunarodnog dana djeteta, prijem za učenike četvrtog razreda Osnovne škole “Petar Kočić” iz Nove Topole kod Gradiške.

On je tom prilikom istakao da djeca predstavljaju prioritet i budućnost ove zemlje, da je veoma važno da poznaju njena obilježja, ali i svoja prava i obaveze.

Milorad Dodik sa učenicima 4. razreda
FOTO: SRNA

Dodik je tokom prijema u Palati Republike izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da ugosti male članove našeg društva, kao i da mu je uvijek lijepo provoditi vrijeme sa djecom, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike.

On je čestitao Međunarodni dan djeteta i naglasio da mališani uvijek mogu da računaju na podršku predsjednika Republike i njenih institucija.

Međunarodni dan djeteta, koji su uspostavile UN, obilježava se od 1989. godine u cijelom svijetu s ciljem boljeg razumijevanja, prihvatanja i dobrobiti sve djece.

Autor: SRNA/Srpskainfo