U Republici Srpskoj će tokom vikenda biti oblačno i hladno sa slabim snijegom i u nižim predjelima, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Jutro i prijepodne sutra će biti promjenljivo oblačno i toplije, oko riječnih tokova i po kotlinama sa maglom, a povremena kiša moguća je u Hercegovini.
Sredinom dana kiša će početi ponegdje na sjeveroistoku, a tokom popodneva i do večeri jači pljuskovi zahvatiće sjeverne predjele.
Tokom noći kiša će se proširiti na većinu predjela, a uz zahlađenje u brdsko-planinskim predjelima preći će u snijeg.
Minimalna temperatura vazduha biće od minus jedan do sedam, na jugu do 12, a maksimalna od devet do 15, u višim predjelima i mjestima gdje se magla bude duže zadržavala od pet stepeni Celzijusovih.
U subotu, 25. novembra, biće oblačno, vjetrovito i hladnije uz padavine, a kiša će preći u susnježicu i snijeg ponegdje i u nižim predjelima uz formiranje manjeg snježnog pokrivača.
Maksimalna temperatura vazduha biće od dva do šest, na jugu do 12, u višim predjelima od nula, ali će tokom večeri nastupiti jače zahlađenje pa će temperatura vazduha biti od minus dva do dva na jugu do šest, a u višim predjelima do minus pet stepeni Celzijusovih.
U nedjelju, 26. novembra, biće oblačno i hladno, ujutru sa slabim snijegom još ponegdje, dok će tokom dana biti pretežno suvo uz postepeno razvedravanje.
Uveče i tokom noći će biti sve hladnije sa mrazom.
Minimalna temperatura vazduha biće od minus pet do jedan, u višim predjelima od minus osam, a maksimalna od jedan do sedam, u višim predjelima od minus tri stepena Celzijusova.

Izvor: SRNA/kozarski