Ko će uživati sa partnerom, a ko će se već uveliko pripremati za narednu nedelju i obaveze koje ih čekaju, otkriće vam zvezde!

OVAN

Nadam se da ste ovaj dan iskoristili da provedete vreme u pokretu. Ako je tako nešto neostvarivo, makar iskoristite ovaj dan da odete zajedno sa voljenom osobom u obližnje šetalište i prirodu. Opustićete se i rasteretiti.

BIK

Vreme je da pokrenete pozitivne promene. Za promenu biste mogli da se odmorite umesto da od ranog jutra razmišljate šta sve morate uraditi i obaviti. Isto tako, za promenu – dozvolite voljenoj osobi da organizuje vaš dan. Uživajte, opustite se.

BLIZANCI

Vaša razmišljanja, ali i potezi danas su usmereni na emotivni segment. Zato – potrudite se da provedete ceo dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste pak sami, odlično je vreme za izlazak sa prijateljima jer vam je potrebno društvo a ne izolovanost i obaveze.

RAK

Svesni ste da ste neke lične ili porodične obaveze zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe, drugi deo dana je dobar da se opustite i posvetite malo vremena i sebi. Moguće je da ćete danas biti van nekih većih društvenih dešavanja.

LAV

Vi ćete se usmeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo jer ćete se povremeno tokom ovog dana osećati nesigurno. Mogući su talasi nervoze kad god pomislite na novu radnu nedelju koja je pred vama.

DEVICA

Danas ste usmereni na dom, na porodicu, na segment u kome volite i želite da se osetite potpuno sigurno. Uživajte u ispunjenom danu, a u večernjim satima ćete osetiti i veliku potrebu da se vidite sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je privlačan i zanimljiv.

VAGA

Danas je vaše polje izlazaka, kretanja, komunikacije, kratkih putovanja, okoline, jako naglašeno pa bi bilo divno kada biste ovaj dan proveli sa ljudima koje volite i koji su vam dragi i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite.

ŠKORPIJA

Toliko vam je potrebno da se opustite i posvetite samo sebi, a nekako vam se nameštaju situacije koje vas nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu i poslušajte savet – ovaj dan provedite sa onima koje volite, a ako to niste u mogućnosti – prošetajte I očistite misli…

STRELAC

Blago promenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom delu dana ali ih „rasterajte“ uz pomoć ljudi koji su vam bliski. Ne dozvolite da vam sitnice pokvare ovaj dan.

JARAC

Neko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli tokom današnjeg dana. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama, o budućnosti. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već svoje misli usmerite na ono – šta možete uraditi….ali za sebe…

VODOLIJA

Dan kao stvoren za to da budete okruženi ljudima. Ne zavlačite se u kuću ili u samoću, već budite društveni i u kontaktu sa onima koje volite. Istina je da vam je potrebno vremena i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje – ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

RIBE

Vreme je da se malo maknete iz kuće. Ne izgovarajte se manjkom vremena i obavezama, potrebno vam je da udahnete svež vazduh i promenite okolinu. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i neka draga lica oko vas.

Izvor: prva.rs

Ilustracija Foto: Olha Nosova/Shutterstock