Pjevač Al Dino i emisiji “Kafana” govorio je o razvodu, percepcije vjere, napadu na sina prije nekoliko mjeseci u Baru, ali i o muzičkoj sceni u BiH i regionu.

Osvrnuo se i na razvod od bivše supruge te istakao da gdje god laži ima treba je razotkrivati i da cijena istine nikada nije visoka.

– Jedan je dio otišao u medije. Imao sam izbor da do kraja života budem šizofreničar ili da kažem to što sam imao. Upao sam u taj ring i nema izlaska. Nisam imao izbora za neke stvari. Ne kajem se jer znam svoju stranu priče. Sada se predstavlja da su vjernici dobri ljudi, a ovi koji ne idu u crkve i džamije oni su loše. Imate dilere u prvom safu. Naravno, ima divnih ljudi koji idu tamo iskreno. Žena natakne maramu na glavu i ja je moram kao poštovati. Kada natakne tkaninu od 5 maraka i ja je moram poštovati. Koje poštovanje? Daj prvo da vidim koje kvalitete imaš, je li to stvarno za poštovanje – kazao je Al Dino.

Osvrnuo se i na percepcije vjere.

– Lagali ste Tita, lagat ćete i Alaha. To je prisutno. Te ljude treba posebno razotkrivati. Imam druga koji je klasični lopov. To je milina kako vara ljude. Kakvih on ideja ima. Tačno vidiš da ga je Bog dao za to. Vjera nikog nije promijenila. Samo im daje zlatnu glazuru. I on je sada krenuo u džamiju. Ne možeš ti bolan od toga da pobjegneš – kaže Al Dino za Fejs TV.

Izvor: Srpskainfo