Nova godina posebna je samo ako se dočeka sa dragim ljudima, pričaju Prijedorčani. Većina njih i starih, ali i mladih sa kojima smo razgovarali kažu da će Novu 2024. godinu dočekati u kućnom ambijentu.

”Vjerovatno neka kućna atmosfera”.

‘Neka vikendica, privatni prostor kod drugarice”

”A kod kuće ćemo slaviti sa familijom i tako”, kažu Prijedorčani.

Rezervacije u ugostiteljskim objektima uveliko su u toku. Mjesta su skoro popunjena, a kako kažu i cijene  pristupačne.

Doček Nove godine biće organizovan i za najmlađe u gradu na Sani. Iz Gradske uprave Prijedor potrudiće se da to za mališane bude nezaboravan dan.

“Naravno i ove godine će biti organizovana Dječija Nova godina gdje će grad Prijedor podijeliti 1000 paketića. Sve to ne bi bilo upotpunjeno bez naših animatora tako da smo za dva vikenda u okviru Zimskog grada organizovali Baka Mrazicu i Deda Mraza koji će družiti sa našim mališanima”, rekla je Danijela Dodoš, šef Kabineta gradonačelnika.

Na trgu Majora Zorana Karlice doček Nove biće organizovan uz grupu ”Legende”. Međutim, ove godine novina je ta da će biti dočekana bez vatrometa u ponoć. Sredstva planirana za tu namjenu biće preusmjerena za nabavku hranilica za pse i mačke.

Nova godina novi je početak. Sve ono što je bilo loše u staroj zaboravite, a u novu 2024. sa dragim ljudima bilo da ste kući, u ugostiteljskom objektu, na planini ili u drugom gradu zakoračite srećni i ispunjeni.

Izvor: ATV