Voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a u intervjuu za “Super TV” ne krije da mu je svoje želje izgovorila naglas.

Voljela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lijepa vila da to bude. Naravno da bih voljela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumijeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem – ističe Jeremićeva.

Jovana napominje da ne bi mijenjala format Jutarnjeg programa koji vodi, ali da priželjkuje da bude žiri muzičkog takmičenja, prenosi Blic.

FOTO: INSTAGRAM/ JEREMICJOVANA, SCREENSHOT TV PINK / RINGIE

– Informativa je meni u krvi. Nemam ambicije da preuzimam više dana kada je jutarnji program u pitanju. I ovo mi je već dovoljno. Voljela bih da budem u žiriju za Zvezde Granda. Ako Marija Šerifović ne bude mogla da bude u sastavu žirija zbog majčinstva i svega, rado bih je zamijenila. Ja volim da pjevam i nastupam. Mislim da bih za kandidate bila interesantna, jer bih mogla da provalim ko će da bude velika zvijezda. Za to imam veoma dobar njuh. Više nije važno da samo neko dobro pjeva. Svi oni dobro pjevaju, ali je pitanje ko ima potencijala da postane zvijezda, a ko ne. Kad bih dobila tu ponudu od Saše Popovića, prihvatila bih je oberučke. Ne bih baš pristala da učestvujem bez honorara, ali za neki fin novac, što da ne? Mogu da doprinesem toj emisiji, fali im neko ko je malo skandalozan i ko iz kandidata može da izvuče to nešto što im treba – smatra Jovana i otkriva želje:

– Stiže mi uskoro “Rolex“, ali neka moja želja bude i jedan Porše. Za Novu godinu uvijek nosim crveni veš, a za Božić volim da izvučem paru, nekako se to za mene uvijek lijepi, a i talija sam ljudima za novac.

Kćerki sam kupila kostim Sirene

Jovana ističe da je nasljednici ispunila želju, koja je bila skromna.

– Kćerka Lea je poželjela rep od sirene. Voli da bude sirena, a uz to je tražila i kupaći. Šta je poželjela, to je i dobila od majke, obezbjedila sam joj. I dalje vjeruje u Djeda Mraza, ne želim to da joj kvarim. Međutim, toliko je pametna da svaki put svakog Djeda Mraza, koji dođe u našu kuću, provali i shvati ko se maskirao.

Autor: Srpskainfo