Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, kaznio je voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo. Kako je istakao, on joj je skinuo 50 odsto od plate.

Dok joj je Željko Mitrović detaljno obrazložio gdje je pogriješila, Jovana je pomno pratila i sve vrijeme je klimala glavom, imala je blagi osmijeh na licu i tom prilikom potvrdila da je pogriješila i da razumije zbog čega ju je vlasnik Pinka kaznio.

– Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim – rekao je Željko, piše Blic.– Što? – pitala je Jovana.

– Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čovjeka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumjela – rekao je Mitrović.

– Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogriješim – odgovorila je Jovana Jeremić, piše Blic.

– I izvinjavamo se što je jedan gost uvrijedio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori – rekao je Željko.

– Tako je, ja samo mogu da reagujem – zaključila je Jovana.

Autor: Srpskainfo