Hrabra majka Milana Petrović iz Banjaluke u nedjelju je na svijet donijela sinove Mateja, Marka, Luku i Jovana. Porod je obavljen u Sloveniji, a dječaci su imena dobili po apostolima.

ilanina majka Ranka Gaković rekla je da se osjećaj, kada je saznala da će ponovo postati baka, ali ovaj put četiri mališana, teško može opisati riječima.

– Dobiti četiri živa i zdrava unuka je neprocjenjivo. Osjećaj je teško opisati riječima. Velika sreća i radost – rekla je Gakovićeva za Glas Srpske. Kako je rekla, u porodici do sada nije bilo blizanačkih trudnoća.

Dječaci su rođeni na Svetog Vasilija Velikog, a svojim dolaskom na svijet u porodicu su unijeli sreću i radost. Iz Univerzitetskog kliničkog centra u Ljubljani saopštili su da su  dječaci rođeni putem carskog reza, u 31. nedjelji trudnoće.

 Svi su težili više od kilograma. Dječak Matej je na rođenju imao 1.450 grama, Luka 1.030 grama, Marko 1.420 grama, a Jovan 1.280 grama – saopštili su iz bolnice. Dodali su da je ovo izuzetno rijedak događaj, jer su četvorke posljednji put rođene u Ljubljani 2015. godine.

Ovaj mladi bračni par već ima dječaka Konstantina, rođenog u februaru 2019, te će sada njihov dom krasiti ukupno pet dječaka. Nemanja Petrović za hrvatske medije je rekao da je “to bio dar od Boga”.

Supruga i bebe su u redu. Srećan sam i ponosan, malo još u stresu – rekao je Petrović za RTL. Dodao da je bitno da su bebe zdrave. Istakao je da su bebice u inkubatoru i da napreduju polako.

– Otprilike dva mjeseca će biti tu. Supruga će biti tu jer bez majčine brige nema ništa. Iskreno vjerovao sam, ali nismo se nadali. Ali, kad se tako dogodilo, znali smo da je to dar od Boga i da moramo ići do kraja zajedno. S ljubavlju i vjerom sve se može pobijediti – rekao je ponosni otac.

Ponosni otac Nemanja Petrović je putem društvenih mreža odmah po rođenju beba podijelio srećni trenutak.

– Slava Bogu, Svetom Vasiliju i mojoj ženi, jer su na svijet stigli Matej, Marko, Luka i Jovan – napisao je Nemanja na Fejsbuku uz fotografiju beba.

Autor: Srpskainfo