epa11089068 Novak Djokovic of Serbia reacts during his 3rd round match against Tomas Martin Etcheverry of Argentina on Day 6 of the 2024 Australian Open at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 19 January 2024. EPA-EFE/JAMES ROSS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Novak Đoković nije bio fokusiran u polufinalu Australijan opena protiv Janika Sinera, što je uvidio i sam Italijan, a sada je jasno zašto je to bilo tako

Novak Đoković je navodno imao temperatutu pred duel sa Italijanom u borbi za finale. Prvi teniser svijeta je od dolaka u Australiju kuburio sa povrdom zgloba i prehladom, ali kada je počelo takmičenje u Melburnu djelovalo je da su svi problemi iza  njega. Međutim, izgleda da ipak nije bilo tako.

FOTO: JOEL CARRETT/EPA
FOTO: JOEL CARRETT/EPA

 Dobio je temperaturu veče pred polufinale! Nešto slično što je imao i Zverev. Bio je bolestan tri nedjelje, ali neki virus ga je uhvatio ponovo. Jača prehlada – otkrili su u podkastu Reketiranje.

Nole nije želio da traži pomoć doktora pred duel sa Sinerom.

– Nije htio da ode kod ljekara da novinari u Australiji ne bi to saznali i da mu ne bi napravili pompu oko toga – dodali su u pomenutom podkastu.

FOTO: JAMES ROSS/EPA
FOTO: JAMES ROSS/EPA

Ako se ovo zaista desilo, ne čudi, jer je srpski teniser i na nekim ranijim takmičenjima imao problem sa povredama, ali mu mediji nisu vjerovali, pa su ga čak otvoreno optuživali da laže.

Inače, sam Siner je poslije pobede rekao da Novak nije igrao na maksimalnom nivou protiv njega.

FOTO: JOEL CARRETT/EPA
FOTO: JOEL CARRETT/EPA

– Prva dva seta vidio sam da nije dobro udarao lopticu, nije je udarao kako umije, takođe, nije se dobro kretao. Mislim da nije bio fokusiran kao što ga obično viđamo u ovakvim mečevima. To sam primijetio – kazao je Siner, koji je u finalu savladao Danila Medvedeva i osvojio prvi grend slem u karijeri.

Autor: Srpskainfo

FOTO: JAMES ROSS/EPA