Fudbaleri Rudar Prijedora osvojili su četvrto mjesto na turniru “Medulin kup” na pripremama u Istri jer su u borbi za treće mjesto poraženi od skopskog Rabotničkog 0:1.

Prijedorčani su u ranoj fazi utakmice ostali sa igračem manje na terenu jer je u 16. minutu Almir Bekić zaradio isključenje, a jedini pogodak postignut je u 38. minutu i ispostavilo se bio je to jedini pogodak na susretu.

Rudar Prijedor – Rabotnički    0:1 (0:1)

Igralište: “Broj jedan” u Medulinu. Gledalaca: 100. Sudija: Ante Znaor (Imotski). Strelac: Marselin u 38. minutu. Žuti kartoni: Salčin, Bekić, Živanović, Pekija, Raković, Da Silva, trener Trivunović (Rudar Prijedor), Marselin, Boškovski, Nikolovski, Damario (Rabotnički). Crveni karton: Almir Bekić (Rudar Prijedor) u 16. minutu.
RUDAR PRIJEDOR: Trninić, Pekija, Samardžić, Salčin, Živanović, Milaković, Raković, Bekić, Bilbija, Daničić, Da Silva. Još su igrali: Trišić, Sajak, Kovačević, Komazec, Šebec, Marić, Marković, Zec, Korlat, Ogbege, Njamculović, Smajić.
RABOTNIČKI: Ilikij, Despotovski, Miserdovski, Angelov, Boškovski, Marselin, Mazari, Grozanoski, Danev, Kahraman, Ermedin. Još su igrali: Hadžibulkij, Nikolovski, Bilali, Stojanovski, Ljivareka, Kagimu, Damario, Entoni.

Izvor: SportDC