Ljubomora i osvetoljubivost su dvije veoma negativne osobine posebno izražene kod povrijeđenih,ostavljenih, prevarenih žena. Horoskop ove osobine pripisuje ženama rođenim u znaku škorpije i djevice.

Astrološki se može vidjeti doza ljubomore i osvetoljubivost.

Škorpija

Žena Škorpija je pod uticajem Plutona, to je planeta koja najviše govori o sakrivenoj ljubomori i velikoj potrebi za osvetom naročito kada je povrijeđena ili izigrana od strane partnera.

Ova žena vrlo brzo napravi plan osvete i sprovodi u realne poteze. Ona ne može biti mirna dok se ne osveti čak i nema osjećaj mjere kada je u pitanju osveta. Često su to dramatične scene, partner može da doživi veoma neprijatne situacije u javnosti.

Ovo su žene koje nikad ne zaboravljaju i nikad ne opraštaju. Pravi dramatične i teatralno scene. Onog momenta kad pomisli da je možda prevarena ili izigrana, ona reaguje veoma burno, veoma dramatično sa velikom dozom histerije. Partner ostaje zatečen njenom reakcijom i ne vidi način da je može uvjeriti u suprotno, prenosi Galas Srpske.

Djevica

Kada je u pitanju žena Devica, ona je veoma sumnjičava i emotivno rezervisanaZbog njene stalne potrebe da sve analizira do detalja, vrlo brzo može da sazna da li je partner vara ili ne. Kada to sazna, ona će da ” igra igrice ” koje partner i ne može da pretpostavi.

Njena potreba za osvetom je veoma jasna i precizna i ona od toga ne odustaje dok to ne uradi onako kako je zamislila. Partner često ne može ni da predvidi šta je ona u stanju da uradi i šta sve može da mu zamjeri.

Autor: Srpskainfo

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER