Novo ubistvo u Tuzli šokiralo je javnost. Policijski pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil ubio je suvlasnicu ugostiteljskog objekta Amru Kahrimanović. U nju je ispalio više hitaca, a nesrećna žena podlegla je na mjestu ubistva.

Nakon ubistva Ćustendil je pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živio.

No, Avaz otkriva nove detalja koji su prethodili novom ubistvu.

Mjesto ubistva u Tuzli
FOTO: A.BEŠIĆ/AVAZ/USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Naime, Ćustendil nije bio na dužnosti kobne noći. U lokal je došao s prijateljima s kojima je pio. Sat prije ubistva desio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju, jer je jedan od njegovih “kolega” s kojima je sjedio narušao javni red i mir, piše Avaz

Ćustendil je, naime zvao policajce da dođu i inervenišu, što su i oni i uradili i izveli muškaraca iz tržnog centra, No, on je zatim nastavio piti.

Kako je policija intervenisala u lokalu, uposlenica je pozvala suvlasnicu Kahrimanović da dođe na posao, što je ona i učinila. I tu se zatim nastavila drama koja je završila tragično.

Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtijevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala i dolazio tu zbog Kahrimanović, to odbio. Nakon toga,  došlo je do prepirke  između nesretne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil  izvadio pištolj i ispalio više metaka u nesretnu ženu.

Radnica lokala

Kada je vidio šta je uradio pobjegao iz tržnog centra. Brutalnom ubistvu svjedočili su ostali gosti i radnica lokala

Nezvanično, Ćustendil i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa. On je mjesecima dolazio u lokal zbog Kahrimanović, što su potvrdili brojni svjedoci.

Autor: Srpskainfo

FOTO: AMRA KAHRIMANOVIC/FACEBOOK/SCREENSHOT