U SD „Mladost“ u Prijedoru sinoć su održane „Novogodišnje karaoke“. Učestvovalo je 30 učenika iz svih škola iz prijedorske regije, a pobjednik ovogodišnjih karaoka je Andrija Vujić iz OŠ „Petar Kočić“ iz Prijedora. U dvorani je bilo  oko 1. 200 posjetilaca.

Drugo mjesto je osvojila Mia Milunović, takođe iz OŠ „Petar Kočić“ iz Prijedora, dok je 3. mjesto pripalo Maji Umičević iz OŠ „Branko Ćopić“ iz Donjih Agića. Četvrto i peto mjesto je pripalo Simoni Briševac iz OŠ „Dositej Obradović“ iz Prijedora, te Lani Malinović iz iste škole. Za najbolje navijače su proglašeni učenici iz OŠ „Petar Kočić“ Prijedor, a nagrada publike je pripala Katarini Tadić iz prijedorske škole “Petar Kočić“. Najbolji scenski nastup imala je Tina Milanović iz OŠ „Vuk Karadžić“ iz Kozarske Dubice.

Organizator je bila Estrada Republike Srpske,  pokrovitelj GU Prijedor i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, generalni pokrovitelj je „Aša auto“ iz Prijedora. Pobjedniku je pripala nagrada lap-top, a za drugo i treće mjesto nagrađeni su dobili mobilni telefon.

Izvor: kozarski