Pripadnica Policijske stanice Jablanica M.R. (42) jutros je počinila samoubistvo ispred svoje porodične kuće.

Nesrećna djevojka je slovila kao vrlo uzorna i uspješna policijska službenica.

Od policijske službenice se na Fejsbuku opraštaju brojni prijatelji.

– Trudila se usrećiti druge M… moja. Toliko si se trudila usrećiti druge, a izgleda da si bila tužnija od svih. Nemamo uvijek riječi za oproštaj. Za neke ljude mislimo da nam nikad neće trebati. Tvojoj dobroti mnogo je puta ova čaršija svjedočila. Toliko je javnih humanih akcija koje si odradila. Koliko si pomagala da niko ne zna, to samo On zna. Hvala ti za svaku od njih- navode prijatelji pokojnice na društvenim mrežama.

– Čak i naši jablanički Romi mogu da svjedoče koliko je ljubavi u tebi bilo. Zato su ti je i uzvraćali. Jer su znali da bez imalo glume pružaš im i ruku i osmijeh. Lomila si se svih ovih godina da druge usrećiš i pomogneš drugima, ne pokazujući kakav teret nosiš na leđima. Na duši. A on je izgleda teži od svih. Od jutros glasa rijetko puštam… Onaj osjećaj koji je zaledio tijelo još ne prolazi. Nije trebao biti ovakav kraj. Nismo zaslužili ovakav oproštaj- pišu prijatelji M.R. koja je jutros počinila samoubistvo ispred porodične kuće u Jablanici, piše Avaz.

-Ostala je šoljica kafe koja će zauvijek ostati neispijena i to je ono što sebi ne opraštam. Što sam uvijek mislila da imamo vremena. Zbogom M… moja – glasi jedna od poruka.

Autor: Srpskainfo

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT