Pjevačica Stanojka Mitrović Ćana riješila je da napravi kratak predah od nastupa, pa je sa suprugom i sinom otputovala na Kubu.

Koliko uživa na odmoru, svjedoči video koji je pjevačica objavila na društvenim mrežama, a koji je oduševio sve njene pratioce, piše Grand.

Odmor na Kubi

Naime, Ćana vrijeme provodi tako što odmara na plaži, obilazi znamenitosti, ali se i druži sa lokalcima. Momenat koji sa videa koji je nasmijao sve bio je upravo taj gdje se vidi kako Ćana igra i pjeva sa mještanima Kube.

Podsjetimo, Ćana je nedavno za Grand otvoreno govorila o porodici, a tom prilikom je istakla da njen suprug i sin ne vole da se eksponiraju u medijima.

–Oni ne vole da se eksponiraju, osim kad baš moraju. Smatraju da je to moj posao, a ne njihov i da je meni mesto pred objektivima. Dugo vremena Lukini drugari nisu znali da mu je mama pjevačica. I jednom prilikom bili smo kod Lee Kiš, a on je recitovao neku novogodišnju pjesmicu i oni su ga vidjeli. Kažu ‘Jao pa tebi je mama Ćana, što nam nisi rekao?’, a on nije htio da se hvali– kroz smijeh je ispričala pjevačica.

Autor: Srpskainfo