Klubu iz Prijedora u susret punoljetstvu produžen sponzorski ugovor

Košarkaški klub Hunters iz Prijedora ove godine proslavlja punoljetstvo, ali i nastavak uspješne saradnje sa kompanijom Mozzart. Zbog dobrih sportskih rezultata, vrijednog rada i truda, regionalni lider u priređivanju igara na sreću produžio im je sponzorski ugovor, pa će se za nove pobjede i dalje boriti u bojama ove kompanije.

Zahvalni smo kompaniji Mozzart što je u svom društveno odgovornom poslovanju prepoznala rad i zalaganje članova našeg kluba. Podrška velikih kompanija mnogo nam znači, naročito kada je kontinuirana, što nam je pokazatelj da kvalitetno radimo i da smo na dobrom putu. Nastavak saradnje nam omogućava da ispunjavamo ovogodišnje planove daljeg razvoja i da podignemo ljestvicu organizacije na viši nivo – kaže Siniša Šolaja, koordinator stručnog rada u klubu.

U klubu trenira oko 120 dječaka i djevojčica uzrasta od šest do 19 godina. Sa juniorima, seniorima, kadetima, pionirima, pretpionirima, cipiripi selekcijom i grupom djevojčica radi tim kvalitetnih trenera.

Iz KK Hunters potekao je veliki broj reprezentativaca Republike Srpske, BiH i Srbije, a među njima su i brojni učesnici evropskih prvenstava. Stručni tim kluba iz Prijedora poseban akcenat stavlja na individualni razvoj košarkaša, pa su njihovi bivši igrači postali članovi ekipa Borac, Igokea, te brojnih stranih klubova. Mogu da se pohvale i višestrukim titulama viceprvaka Srpske, kao i visokim pozicijama na takmičenjima na republičkom i državnom nivou u svim kategorijama.

U narednom periodu žele da nastave da rade vrijedno kao i do sada, da se usavršavaju, posvete individualnom razvoju igrača, podignu klub na još viši nivo, kao i da okupe što veću bazu iz koje, kvalitetnim radom, mogu poteći novi reprezentativci i vrhunski timski rezultati. Uz podršku, koja im u kontinuitetu stiže iz kompanije Mozzart, nema sumnje da će se pod obručima ovog kluba zabilježiti još mnogo sjajnih rezultata.

Izvor: kozarski