U velikoj ispovijesti za Grand pevač Halid Muslimović otvoreno je govorio o djeci, unucima i estradi, a na iznenađenje mnogih najavio i povlačenje sa javne scene.

Pjevač priznaje da ga u ovim godinama najviše raduje to što sa djecom i unucima provodi vrijeme na imanju i dodaje da je to nešto najljepše što čovjek može da doživi.

„Porodica mi pomaže na imanju“

– Imam ranč već godinama na kome uzgajam puno voća i povrća sa familijom. Ja sam jedna freza koja sve to radi, kradem vrijeme i trudim se da stalno radim, jer mi to predstavlja veliko zadovoljstvo i kada nisam na koncertu, na nastupima ja radim na imanju. Kada radim, osjećam se kao nov, jer mi taj rad na imanju prija. Ja sam iz jedne radničke porodice koja se bavila baštovanstvom, sa svojom majkom sam uvijek radio, imali smo nekad i više, pa smo to i prodavali. Volim povrće i voće, nikad u životu ništa drugo ne bih jeo sem toga  rekao je Halid.

On je  dodao da mu porodica često pomaže na imanju.

– Napravim radnu akciju, pokupim čitavu familiju, Jedni smetaju, neki rade, neki ne znaju, ali hoće da pomognu. Uglavnom je najvažnije da smo svi zajedno. Veliki je kapital imati porodicu i biti zajedno– dodao je.

Kako je u današnje vrijeme teško sačuvati porodicu na okupu, pjevač za Grand otkriva kako je njemu to pošlo za rukoml, uprkos teškim momentima.

-Treba da razgovarati, moramo biti upućeni jedni na druge, treba jedni drugima da ukazujemo na prave smjerove. Čovjek mora bude fleksibilan, ne može biti jednosmjeran i da govori ja, pa ja. Takve sam prirode da sa svima razgovaram. I kada je moj sin bio mali, pa uradi nešto što nije u redu, uvijek sam to rešavao razgovorom, nikako galamom, ili ne daj Bože batinom, dočekam ga pričom da on sam kaže da nije bilo u redu i to je pobeda – istakao je Muslimović, prenosi Grand.

Halid Muslimović „Razmazio sam unuke“

Pjevač priznaje da su njegovi unuci razmaženi, ali ističe da su još uvijek mali i da im je pažnja potrebna.

– Nagrade su uvijek tu, često putujem i radim, evo sada sam kupio unuci jednog velikog medu, jednom i dugom unuku slatkiše. U povratku sa nastupa uvijek stanem i nešto im uzmem, njima bude drago, a i meni. Jesu unuci razmaženi, ali ide to sve sa godinama. Najstariji unuk ima četiri godine sada i on već zna da mi kaže „Ljut sam na tebe“, a kada ne uradim nešto kako on hoće, kaže mi „Sram te bilo, didi“, tako me zove – kaže Halid kroz smijeh.

Halid ističe da je želje svoje djece uvijek poštovao, pa će tako biti i sa unucima ukoliko budu željeli da se bave muzikom.

– Kao što su moj sin i kćerka odlučili, tako će biti i sa njima, ja sam uvijek uz njih. Nikada na silu ne bih želio da moje dijete ili unuče bude pjevač, ili nešto drugo, ako za to nije rođen. Ono prema čemu dijete ide samo i za šta je nadareno, to treba da se podrži. Najstariji unuk hoće sve, jednom mi je rekao da želi da ga vidim da trenira i onda sam ga vodio. Dijete je takvo da voli sve da proba, a onda ćemo vidjeti šta će mu leći. Mislim da će otići ka tenisu, priča mnogo o tome, a moj sin je inače dobar teniser– istakao je pjevač za Grand.

Autor: Srpskainfo

FOTO: NIKOLA MORAČA/RAS SRBIJA