Kakvu noć je priredio Nikola Jokić!

Još jedna za košarkaške stranice istorije, posebno one preko bare. Upisao je Džoker tripl-dabl sa 21 poenom, 19 skokova i 15 asistencija, učinio nešto što su prije njega samo dva igrača, a onda je to znao i da proslavi.

Vašington Vizardsi bili su nemoćni pred nogama Denver Nagetsa i upisali su deveti uzastopni poraz u NBA ligi 130:110, a svemu tome je najviše kumovao srpski as.

Nije mnogo forsirao svoj šut, pogodio je sve što je uputio ka košu (10/10 FG, sve za dva) i tako samo dopunio već perfektan meč. Na kraju duela imao je i koga da pozdravi na tribinama.

Njegova porodica doputovala je u Ameriku još za Ol star, a sada su bili i u “Bol Areni” u duelu koji će sigurno dugo pamtiti. Njegova žena Natalija, ćerka Ognjena, baš kao i braća Strahinja i Nemanja prisustvovali su istoriji.

Oko kamere uhvatilo je momenat sa kraja susreta kada je Nikola pozdravljao publiku, a potom vidio porodicu i momenat kada su mu Natalija i Ognjena poslale poljubac. Nije na to ostao imun i uzvratio je u svom stilu.

Nagetsi će se do kraja boriti za prvo mjesto na Zapadu, a trenutno su na poziciji broj četiri.

Autor: Srpskainfo

FOTO: NBA/X/SCREENSHOT