Dok iz Zvezde bruje da ne žele Jovanovića na utakmicama vječitih, Partizan slavi tri boda iz Surdulice, ali je jedan penal zapravo zaintrigirao mnoge koji su iznijeli svoje mišljenje oko situacije i VAR sobe.

U 59. minutu meča između Partizana i Radnika pri rezultatu 0:0, sudija Miloš Milanović je dosudio penal u korist Radnika, ali je poništio odluku na signalizaciju iz VAR sobe.

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović je svom kolegi poručio da pogleda situaciju, pa je zbog toga došlo do promjene.

Nije trebalo dugo vremena da prođe, a da ne stigne novo saopštenje medijima, ovoga puta iz Crvene zvezde upravo zbog tog penala.

– Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobijedi i ciljano im pomogao – naveli su s Marakane tom prilikom.

Iz crveno-bijelog tabora su dostavili jedan snimak čuvenog Džemija Karagera koji je u razgovoru sa jednom od sudija pričao o tome ko donosi odluke na terenu: VAR ili glavni arbitar.

Kako su i sami poručili, poslije saopštenja iznad, “Srđan Jovanović nije imao pravo da se miješa u ovu odluku jer se VAR aktivira samo kad sudija nešto ne vidi ili napravi očiglednu grešku”, prenosi Sportal.

Autor: Srpskainfo

FOTO: ARENASPORT/SCREENSHOT