Očekuje nas nastavak sezone u prvoj ligi Republike Srpske nakon duge zimske pauze

U okviru 18. kola prve Lige Republike Srpske će se sastati Rudar i Ljubić u Prijedoru.

Trener Rudara Vule Trivunović je istakao da je zadovoljan odrađenim pripremam i da će njegova ekipa pokušati da se umiješa u borbu za titulu.

– Pripreme su odrađene vrhunski, momci nisu imali zdravstvenih problema. Hvala klubu što nam je obezbijedio vrhunske uslove na priprema i sve nam sve poklopilo u Medulinu 12 dana lijepog vremena. Nemamo toliko problema oko izbora ekipe. Bile su neke promjene u klubu, par igrača je otišlo samoinicijativno, a došli su igrači koji su vrhunski profesionalci, sa velikim karijerama. Pripreme su pokazala da možemo igrati sa svakim, nebitno kući ili u gostima. Pokušaćemo ovu trku učiniti malo neizvjesnijom. Pozivam ljude koji vole Rudar da dođu da vide novu ekipu, da podrže momke jer su te prve utakmice nemirne i rastrzane, ali se nadam da smo kvalitetnija ekipa od Ljubića i da ćemo slaviti – rekao je trener Prijedorčana.

Prvotimac Rudara, Aleksandar Milaković ne može da dočeka početak sezone i  da zajedno sa saigračima pokušaju da preokrenu trku za prvaka Republike Srpske.

– Stigli smo do prvog kola, jedva smo dočekali, naš bodovni zaostatak je 7 bodova ali to ne mijenja činjenicu da je naš cilj prvo mjesto, odradili smo pripreme odlično pozivam sve navijače da dođu i podrže nas  – rekao je Milaković.

Podsjetimo, meč između Rudara i Ljubića je u subotu od 14:00 časova.

Autor: Vuk Đorđević/Srpskainfo