Prepreke i iznenađenja na putu mnogih horoskopskih znakova ovog utorka..

OVAN

Moraćete dosta da se potrudite da biste ostvarili zadovoljavajuću komunikaciju sa onima sa kojima radite. Saradnici i kolege se ponašaju, po vašem mišljenju, čudno i nepredvidivo. Jake strasti prema osobi sa kojom se povremeno susrećete preko poslovnih okolnosti.

BIK

Blago ste nervozni jer se danas situacije odvijaju mnogo brže nego inače. Teško vam je da se snađete u nekim protivurečnim informacijama koje vas zasipaju sa svih strana. U odnosu sa partnerom sitnice kvare dobar odnos. Postoji mogućnost nesporazuma i sitnijih zađevica.

BLIZANCI

Iako shvatate da ste možda po jednom pitanju pogrešili, nemate nameru da popustite. Ne dozvoljavate da vam drugi nameću svoja mišljenja, pa čak i po cenu da se sa kolegama „pokačite“. U odnosu sa voljenom osobom vam neke situacije jako smetaju.

RAK

Osoba iz vašeg kolegijalnog okruženja pokušava da vas ubedi da radite stvari na njen način. Zarad dobrih odnosa, pristaćete i na neke uslove koji vam trenutno ne odgovaraju. Skloni ste da se povlačite, pa će se to manifestovati i u odnosu sa voljenom osobom.

LAV

Dobili ste poslovnu ponudu koju bi vredelo razmotriti, ali ne treba doneti odluku na brzinu. Potražite pomoć ili savet osobe u koju imate puno poverenje. Nešto lošiji odnosi sa ukućanima, ali i sa emotivnim partnerom. Oboje ste naelektrisani i spremni za raspravu.

DEVICA

Dan je u priličnoj meri ispunjen obavezama, i onim redovnim, ali i onim nepredviđenim i sigurno je da ćete ga teškom mukom „izgurati“. Obavezno drugi deo dana iskoristite da se odmorite i predahnete. Voljena osoba vam može prebaciti što nemate vremena za nju.

VAGA

Vi se inače lako uklapate i ostvarujete kontakt sa kolegama i poslovnim saradnicima, ali danas kao da pričate različitim jezicima. Svi vas više ili manje nerviraju i postoje predispozicije i za rasprave, ali i za greške u dogovorima. Emotivni partner ne razume zašto opet besnite na njega..

ŠKORPIJA

Neko od vas može tražiti uslugu ili pomoć. Ne želite da ovu osobu odbijete, jer je i ona vama „priskočila“ kada vam je to bilo potrebno, ali prosto ne znate kako da pronađete vreme još i za to. Komunikacija sa više osoba, moguće je da je jedna od njih bivši emotivni partner.

STRELAC

Umesto da se okrenete obavezama i posvetite se onome što morate obaviti, vi brinete tuđe brige i opterećujete se stvarima koje definitivno ne možete promeniti. Neki od vas mogu biti zabrinuti i zbog lične problematike, koja se može vezivati za člana porodice, ali i partnera.

JARAC

Neophodno vam je da budete dosta skoncentrisani, jer postoji opasnost od pravljenja grešaka. Neko je bez pravog razloga neprijatan prema vama, što vas dosta pogađa. Neko ko vam se dopada i privlači vas, kao da je odustao od komunikacije sa vama. Sve ređe razgovarate…

VODOLIJA

Današnji dan donosi vam dobro raspoloženje ali i potencira na blagoj nervozi. Čini vam se da se sve što želite da uradite preterano odugovlači bez pravog razloga. Ne možete da sakrijete nezadovoljstvo kada je susret sa voljenom osobom u pitanju. Opet odlaganje ili kašnjenje.

RIBE

Imate osećaj da neke situacije možete „očas posla“ rešiti, ali nikako da u sebi nađete dovoljno elana i volje da se pokrenete. Previše ste statični ovih dana. Emotivno ste nesređeni, i to je vidljivo već svima oko vas. Ne moraju baš svi da znaju za vaše brige i probleme.

Izvor: prva.rs

Foto: alphaspirit.it/Shutterstock