Fudbaleri Rudara igraju u subotu utakmicu protiv Slobode iz Mrkonjić Grada u okviru 21. kola Prve lige Republike Srpske, a trener Prijedorčana Vule Trivunović je iznio impresije pred sam meč.

Četa Vuleta Trivunovića želi pokazati reakciju nakon kiksa u prošlom kolu protiv ekipe Romanije.

– Nećemo pamtiti po dobrom ovu posljednju utakmicu, ispostavilo se da svaku utakmicu da biste dobili morate odigrati skoncentrisano i mirno, bez obzira na veći kvalitet od protivnika. Nismo bili na nivou kao na protekle 2 utakmice, to se odnosi na mentalni dio, a za to sam kriv ja. Sad nam dolazi jedna ekipa koja se bori za opstanak ali jako kvalitetna, i sa igračima koji su nekad nosili dres Rudara i poznaju dobro ovu sredinu. Međutim ukoliko mi budemo na nivou možemo očekivati pozitivan rezulat. Raduje me što imamo veliki broj šansi, ali moramo popraviti realizaciju. Važno je da rano damo gol da se stabilizujemo i igramo mirno. Nemamo kadrovskih problema, što raduje i naravno idemo po pobjedu – rekao je strateg Prijedorčana Vule Trivunović

Fudbaler Rudara Milorad Bilbija smatra da neuspjeh u prošlom kolu nije uticao na ekipu u psihološkom planu.

– Poslije jednog poraza naravno da odmah narednu želimo da pobijedimo. Atmosfera u ekipi je dobra. Dolazi nam ekipa Slobode koja je dobra ekipa , ali i mi smo se dobro pripremili i analizirali protivnika. Daćemo sve od sebe da slavimo i vratimo se u pobjednički niz – rekao je prvotimac Rudara.

Ekipa Rudara i Slobode Mrkonjić Grad ukrstiće koplja u subotu od 15.00 časova.

Prijedorčani se nalaze na 3. mjestu sa 39 bodova, dok je Sloboda na 9. mjestu sa 26. bodova.

Autor: Vuk Đorđević/Srpskainfo