Saznajte šta vam zvijezde danas poručuju!

OVAN

Mnogo očekujete od dogovora ili se pak nadate da će jedna osoba ispuniti obećanje koje vam je dala. Nemojte biti razočarani ako se to ne dogodi danas. Susret sa voljenom osobom donosi vam veliki intenzitet i jačanje emocija. Nemojte dozvoliti da sumnja i ljubomora pokvare ovo.

BIK

Spremni ste da pređete preko lošijih odnosa ili komunikacije sa saradnicima, sve zarad toga da biste ostvarili ono što ste planirali. Ipak, i te kako će vam smetati što se neko pravi pametnijim nego što jeste. Potrebno vam je da vam voljena osoba dokazuje ljubav i privrženost.

BLIZANCI

Uspešne saradnje i kontakti. Takođe, imaćete veliku podršku i pomoć od strane kolega, ukoliko to uopšte bude bilo potrebno. Ipak, u emotivnom segmentu ste nesigurni. Neki postupak od strane voljene osobe vas je naterao na razmišljanje. Možda preuveličavate celu situaciju.

RAK

Ovaj dan donosi vam veliku energiju i raspoloženje. Ipak, nemojte biti iznenađeni ukoliko oni sa kojima sarađujete budu u potpuno drugačijem fazonu. Moguće je da će vas nervirati u prvom delu dana. Ostatak dana je jako lep i donosi vam potvrdu partnerovih osećanja.

LAV

Iako se, realno gledano, sve u poslovnom segmentu odvija ustaljenim tokom, vi lično ste pomalo neraspoloženi i mutni. Brinete se zbog nekih situacija, a moguće je da je to potpuno bespotrebno. Dan je savršen za sve ono što je vezano za ljubav.

DEVICA

Raduje vas što vidite da ste najveći deo zamornih poslovnih obaveza ostavili za sobom. Ostale su vam sitnice i detalji koje ćete završavati bez napetosti. Velika želja za avanturom, flertovanjem, kontaktom sa suprotnim polom. Lako ostvarujete komunikaciju i osvajate.

VAGA

Niste nezadovoljni time kako se odvijaju situacije u poslovnom segmentu, ali ste malo zabrinuti zbog finansijskih pitanja. Razmišljate da li ste zakasnili sa plaćanjem veće novčane obaveze. Malo ste razočarani postupcima ljudi kojima ste jako verovali.

ŠKORPIJA

Ovaj dan donosi vam da se dosta dobro osećate i da na lakši način pristupate i svojim obavezama, ali i ljudima sa kojima radite. Neke sitnije emotivne brige mogu se javiti, naročito u prvom delu dana. Brzo ćete shvatiti da niste imali razloga za tako nešto.

STRELAC

Imate odlične ideje u vezi poslovnih projekata, ali je moguće da drugi danas neće biti raspoloženi da vam izađu u susret i saslušaju vas. Sačekajte pogodniji momenat. Želja za emotivnim partnerom je dosta jaka, ali će verovatno biti teško da se sa njim uklopite.

JARAC

Saradnici očekuju previše od vas i to ćete im jasno staviti do znanja. Ne možete da brinete tuđe brige, imate vi svojih planova koji čekaju da ih pokrenete. Moguće je da će se javiti velika posesivnost prema voljenoj osobi, naročito ako vam komunikacija bude lošija.

VODOLIJA

Nemojte razmišljati ili strahovati unapred. Uglavnom se sve sada odvija u vašu korist, pa batalite nervozu i posvetite se svojim obavezama. Jako ste odreagovali na jednu osobu koju ste upoznali baš danas ili u nekom skorijem prethodnom periodu. Razmišljanje.

RIBE

Odličan dan u poslovnom segmentu, ali nemojte sebi natovariti previše na vrat. Takođe, ukoliko su vam kolege obećale pomoć, odmah prestanite da računate na njih. Od tog obećanja nema ništa. Sa voljenom osobom imaćete predivan i vrlo intenzivan susret.

Izvor: prva.rs

Ilustracija; Foto: Ground Picture/Shutterstock​