Landscape portrait of young beautiful stylish couple sensual and having fun outdoor. Film effect

Svako odlučuje na osnovu svojih osjećanja i prethodnih iskustava. Neko je u tome uspješniji, drugima to ne ide od ruke.

Možda vam se nekada učini da ste pronašli ključ za ljubavnu sreću, a onda se ispostavi da nije tako. Od čega zavisi da li ćete odabrati dobrog partnera za vezi i brak? Astrolozi kažu da ima uticaja i znak horoskopa, a da ova tri znaka nisu vješta u tome.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i strasti. Njihova potreba za stalnim uzbuđenjem i avanturom često ih vodi u veze koje su pune strasti i osjećanja, ali kratko traju. Nestrpljivi po prirodi, Ovnovi mogu prerano ući u vezu bez dubljeg razmišljanja o kompatibilnosti s partnerom i dugoročnim posledicama.

Blizanci

Blizanci vole da istražuju i upoznaju nove ljude, zbog čega su često neodlučni u ljubavi, kada treba da se skrase pored jedne osobe. Njihova promjenljiva priroda znači da se lako zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interesovanje, jer im sve dosadi. Ta sklonost površnosti može ih spriječiti u izgradnji dublje ljubavne veze.

Rak

Rakovi su veoma osjetljivi i brzo se vežu za osobu sa kojom su u vezi. Njihova potreba za sigurnošću i emotivnom povezanošću može ih dovesti do toga da ostanu u nezdravim vezama ili sa osobom koja im ne pruža ono što im je potrebno, nadajući se da će se stvari promijeniti, prenosi Alo.

Autor: Srpskainfo

FOTO: ARTHURHIDDEN/FREEPIK