Načelnik Policijske uprave Prijedor Dragan Milojica organizovao je danas prijeme za predstavnike više institucija, udruženja i organizacija povodom 4. aprila, Dana policije Republike Srpske, saopšteno je danas iz ove uprave.
Prijemu za predstavnike pravosudnih institucija prisustvovali su predstavnici Okružnog i Osnovnog suda i Okružnog javnog tužulaštva Prijedor, a prijem je upriličen i za predstavnike Boračke organizacije, 7. Odreda Specijalne brigade policije, Udruženja penzionera i Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila.

Milojica istakao je dobru saradnju sa pravosudnim institucijama i rekao da se svakodnevno radi na jačanju kapaciteta kako bi se unaprijedili procesi zajedničkog djelovanja, sa posebnim akcentom na istrage krivičnih djela organizovanog kriminaliteta. On je naveo da PU Prijedor, osim redovnih poslova i zadataka, pruža maksimalnu podršku boračkim organizacijama i drugim institucijama i udruženjima iz ove kategorije. Rukovodstvo PU Prijedor izrazilo je zahvalnost svim penzionisanim pripadnicima za doprinos koji su dali tokom svog radnog angažmana u policiji.

Izvor: SRNA/kozarski.com