Izvršni direktor “Prijedorčanke” Ljiljana Vukelić proglašena je za najuspješniju ženu u privredi Republike Srpske za 2023. godinu. Priznanje joj je uručila Privredna komora Republike Srpske na nedavno održanoj manifestadciji u Banjaluci. Vukelićeva ističe da ovakav uspjeh nije bilo moguće postići bez radnika i timskog rada u kolektivu. “Ništa ovo nije moguće bez tima koji je iza i cijele ekipe koja radi u “Prijedorčanki”. Mislim da smo zajedno dostigli većinu  uspjeha. Drago mi je da su oni prepoznali u meni liderstvo i da su ideje koje sam im predlagala uvijek dovodile do toga da idemo ka naprijed, da su to uspjesi i da ne idemo unazad. Meni lično znači više zbog toga da motivišem i da pokažem da se radom i trudom stvarno može daleko dospjeti. Kada konstantno radite na kvalitetu i na onome iza čega stojite, trud se svakako isplati, da li kroz nagrade ili naravno kroz napredovanje kompanije”, kaže Vukelićeva.

Radnici ističu da su i oni ponosni na priznanje koje je dobila njihova direktorica, a u Sindikatu ovog preduzeća kažu da je “Prijedorčanka” dobar primjer saradnje poslodavca i radnika koji zajedno rješavaju sve probleme. “Imamo izuzetno korektnu saradnju sa poslodavcem i zajednički rješavamo sve probleme i prijedloge kada su u pitanju primanja radnika”, ističe predsjednik Sindikalne organizacije Dragan Vlačina  i dodaje da dobar timski rad uvijek donosi i dobre rezultate.

Referent prodaje i izvoza Snežana Petrović ističe da je priznanje koje je dobila direktorica potvrda da firma i njeni radnici  idu u dobrom pravcu. “Ovakvo priznanje svakako je značajno i za čitavu lokalnu zajedmnicu”, kaže Petrovićeva.

Pored zadovoljstva koje donose, nagrade i obavezuju one koji su ih dobili da pokušaju da budu još bolji. Ljiljana Vukelić kaže da se ne boji izazova i da će i u narednom periodu koračati putem kojim je išla do sada.“Svakako ovo priznanje donosi to da sam sada ja kao ličnost malo isturenija ispred firme iako sam ovih silnih godina priželjkivala da ipak to ime zaslužuje cijeli ovaj kolektiv i cijeli tim. Nosi i odgovornost jer sad imenom i prezimenom ja lično stojim iza svega što smo do sada uradili i za ono što treba i što se očekuje. Ja se apsolutno ne bojim jer ovo je samo potvrda mog rada i razmišljanja i pokazauje mi da sam na pravom smejru i da samo tako dalje nastavim”, naglašava Vukelićeva.

Najuspješnija žena u privredi Republike Srpske u 2023. godini Ljiljana Vukelić  poručuje mladima da budu ambiciozni, strpljivi i uporni i da će  se to na kraju  uvijek isplatiti i donijeti dobre  rezultate.

Izvor: Kozarski vijesnik