Banjalučanin Milan Stanivuković novi je šef stručnog štaba “fenjeraša” prvoligaškog karavana, Omarske sa kojom će u preostalih devet kola pokušati u gotovo nemogućoj misiji da obezbijedi opstanak.

Nakon što su se prošle sedmice rastali sa dosadašnjim kormilarom Sašom Keranovićem Omarščani su brzo reagovali i rješenje pronašli u Stanivukoviću, koji se odmah prihvatio posla i odradio prvi trening sa igračima. Ovaj stručnjak je do oktobra prošle godine bio na klupi Ljubića.

Stanivuković se odmah prihvatio posla i odradio prvi trening sa svojim novim fudbalerima. On je prije Prnjavorčana sa kojima je sarađivao više od dvije godine radio u trnskoj Slogi, Kozari iz Gradiške i mlađim kategorijama banjalučkog Borca. Stanivuković je treći trener Omarske u ovoj sezoni. Na početku prvenstva kormilar je bio Zlatko Jelisavac, koga je početkom ove godine naslijedio Keranović. Prvi ispit imaće već danas u okviru Kupa Gradskog fudbalskog saveza Prijedora, gdje njegova ekipa od 17 časova gostuje u Koprivnoj gdje igra protiv Kiseljaka, piše Glas.

Izvor: Glas Srpske