Denver Nagetsi trijumfalno su započeli plej-of seriju, pošto su savladali Los Anđeles Lejkerse rezultatom 114:103. U ovom spektakularnom meču se istakao, naravno, Nikola Jokić koji je jednim potezom posebno privukao pažnju.

Jokić je imao fantastičan učinak od 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija i odveo je tim do trijumfa.

Pobjeda Nagetsa je bila impresivna, ali ono što je dodatno učinilo utakmicu nezaboravnom su tri nevjerovatna zakucavanja koja je izveo Jokić.

Poznat po izuzetnoj tehničkoj igri i nevjerovatnim dodavanjima, Nikola Jokić rijetko pokazuje svoje sposobnosti u zakucavanju. Međutim, ovoga puta je publiku ostavio bez daha izvodeći tri spektakularna zakucavanja tokom meča.

Prvo zakucavanje je došlo odmah na početku susreta, dok je drugo bilo rezultat sjajne individualne akcije gdje je Jokić uspješno probio odbranu Lejkersa i “slomio obruč”, ostavljajući navijače i komentatore u šoku, piše Sportal.

Vrhunac je došao na samom kraju meča, kada je Jokić briljantno prošao kroz odbranu Lejkersa, čak i pored Lebrona Džejmsa koji ga je pratio u koraku, pokušavajući da ga blokira.

Međutim, Jokić je demonstrirao silu i uspio da izvede nevjerovatno zakucavanje, koje je definitivno uticalo na krajnji ishod meča.

Podsjetimo, Denver nakon ove pobjede vodi u plej-of seriji sa 1:0, a druga utakmica zakazana je za noć između nedjelje i ponedeljka sa početkom od 4 časa.

Autor: Srpskainfo

FOTO: DENVER NUGGETS/X SCREENSHOT