Pjevač Nikola Rokvić prije 17 dana krenuo je pješaka put Grčke, do manastira Svetog Nektarija Eginskog.

Nikola Rokvić je osnovao fondaciju “Porodica” koja ima za cilj da prikupi novac za pomoć pedijatrijskoj onkologiji, a sada je otkrio koliko je sredstava prikupljeno do sada.

– Dragi ljudi, evo 17. dan ovog puta. Nalazim se na svetom mjestu gdje je deseta irska divizija u Prvom svjetskom ratu dala život za odbranu Srba i odbranu Srbije. Kako ništa nije slučajno ui životu, baš sutra od Hrama Svetog Save praunuk slavnog Tomasa koji je dao život za slobodu Srbije, sa svojim prijateljima kreće na put do Hilandara i prikupljaju sredstva za malog Ognjena i leijčenje u Americi. Velika čast i ponos je stajati na ovom mjestu i biti u kontaktu sa našim bratom Markom – rekao je Nikola i dodao:

– Da vas obavijestim da smo na današnji dan prikupili 17 miliona dinara. Hvala vam dragi ljudi, Bog vas blagoslovio, idemo dalje.

Inače, Nikola Rokvić je najradosniji hrišćanski praznik proveo sa svojom porodicom. Oni su ga sačekali u Makedoniji kako bi zajedno proslavili praznik, a potom je nastavio dalje svoju misiju, piše Blic.

Autor: Srpskainfo

FOTO: NIKOLA ROKVIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT