Došao je petak, a sa njim i planovi za predstojeći vikend! Ko će danas uspeti da završi ranije sa poslovim obavezama i prepusti se druženju sa najmilijima, pred kim je poslovni put, a ko će morati da prekine ljubavnu vezu, otkriće vam zvezde…

OVAN

Do posla vam danas nije ni malo stalo. Preumorni ste, previše ste se opteretili I iznervirali u prethodnim danima I sada samo želite da vas svi ostave na miru. Više ste okrenuti emotivnom delu, ali ni on danas ne funkcioniše najsjajnije.

BIK

Ako razmišljate o tome da li vas neko od kolega ogovara – verovatno je da ste u pravu. Trenutno ne znate kako da reagujete, pa je najbolje da sačekate. Ne vidite perspektivu u jednom odnosu, ali ne možete da poreknete da ste ovom osobom jako privučeni.

BLIZANCI

Trudićete se da otaljate one obaveze koje imate, mada vam do posla nije ni malo. Više ste opterećeni pitanjima ljubavi, i želite da što pre razrešite neke situacije koje vam nisu jasne. Jedna osoba se malo poigrava sa vama, ali ne možete da poreknete da uživate.

RAK

Naglo zatišje je nastupilo u poslovnom segmentu. Koliko vam ovo prija, toliko vas i plaši šta je sledeće što će doći na dnevni red. Opustite se malo i više se okrenite ka pitanjima ljubavi – ovde postoje situacije koje morate srediti sa partnerom što pre.

LAV

Ovaj će vam dan doneti jaču energiju i pomoći da razrešite neke situacije, ali daleko ste još od smirenosti i stabilnosti. Možete napraviti neki konkretniji potez prema jednoj osobi – ipak, ovo neće dovesti do veze, već samo do avanture.

DEVICA

Upleli ste se u razmišljanja. Pokušavate da sagledate poslovnu situaciju, ali dosta toga vam je nepoznato, pa samo zalud gubite vreme. Jedna osoba vas je duboko dotakla i ne možete ni na koji način da je izbacite iz glave. Nadate se skorom susretu.

VAGA

Ne znate čega danas prvo da se prihvatite. Energija vam je promenljiva, i teško je da ćete uspeti da ostvarite planove. Budite skoncentrisani, jer možete napraviti ozbiljnije greške ili zaboraviti ono što je bitno. Emotivno – veliki zanos.

ŠKORPIJA

Zbunjujuć i konfuzan dan. Teško je da ćete vi moći da se usmerite na svoje poslovne obaveze. Verovatno vam je samo ljubav ili strast prema jednoj osobi u glavi. Ceo dan ćete provesti upleteni u razmišljanja, maštanja, sanjarenja.

STRELAC

Budite dosta obazrivi kada su obaveze u pitanju, jer možete napraviti propuste ili zaboraviti na ono što ste dogovorili. Emotivno ovo je trenutak kada biste morali da više posvetite pažnju partneru. Potrebno je da neke situacije raščistite što pre.

JARAC

Toliko su vas iscrpela dešavanja u prethodnim danima, da danas ne znate ni gde ste ni šta trebate raditi. U dogovorima budite obazrivi, jer vam mogu promaknuti bitne stvari i detalji. Za emotivne kontakte ovo je dobar dan. Pokrenite se.

VODOLIJA

Moguće je da ste zaista imali nameru da budete fokusirani i produktivni. Ipak, to su bile vaše namere, a realnost pokazuje da ćete veći deo dana provesti u nekom praznom hodu i funkcionisati potpuno neefikasno. Emotivno – zbunjenost.

RIBE

Neće vam biti pravo zbog ponašanja nekih osoba prema vama. Ipak, trenutno nemate pojma šta da uradite da biste ovo sredili. Danas vam se ne savetuje da donosite bitnije odluke, jer nemate jasnu sliku šta se dešava. Veliki emotivni zanos i razmišljanje.

Izvor: prva.rs

Ilustracija Foto: Look Studio/Shutterstock