Dugogodišnji dokazani i fudbalski radnik u kontinuitetu, sa odličnim ostvarenim rezultatima, Aleksandar Savić izabran je večeras za predsjednika Područnog Fudbalskog saveza Prijedor jednoglasnom podrškom delegata Skupštine na izborima održanim u Skupštinskoj sali Grada Prijedor.
Savić je, sa dosta uspjeha, u teškim uslovima i komplikovanim okolnostima ranije obavljao ulogu prvog čovjeka Gradskog Fudbalskog saveza Prijedor, a poznat je kao i veliki fudbalski entuzijasta, zajedno sa Nenadom Bašićem u drugoligašu Republike Srpske, ekipi FSA Prijedor.

Poslije 12 godina Savić je na mjestu predsjednika PFS Prijedor zamijenio Milu Mandića iz Kozarske Dubice koji će u narednom četverogodišnjem mandatu (2024 – 2028) obavljati ulogu potpredsjednika, zajedno sa Slobodanom Savanovićem.

Ostali članovi Izvršnog odbora PFS Prijedor su: Milan Despotović, Dejan Zdjelar, Mirza Alkić, Nikola Radić, Saša Adamović i Ljubiša Stošljević.

Hvala svima na ukazanom povjerenju, nadam se da ću ga opravdati, da ćemo imati dobre odnose kako sportske, tako i ljudske. Ići ćemo s namjerom da napredujemo u ovom našem fudbalskom sportu, uz zajedničku saradnju i vjerujem u ljudsku i sportsku saradnju. To je osnov svega, da sportski i ljudski sarađujemo, a već imamo niz pripremljenih mjera i projekata za unapređenje fudbala u našem području – rekao je Aleksandar Savić, nakon inauguracije za predsjednika PFS Prijedor.

Mile Mandić, Vico Zeljković i Aleksandar Savić FOTO: FSRS

Izvor: SportDC