Prodaja jednodnevnih ulaznica za ovogodišnji „Tuborg Garden Fest“ po cijeni od 20 KM je počela, a ukoliko ne želite propustiti ni jednu festivalsku noć, dvodnevnu ulaznicu i dalje možete kupiti za samo 30 KM na gigstix.ba i prodajnim mjestima Gigstixa. Iskoristite sjajnu priliku i zgrabite karte za nezaboravno muzičko putovanje.

Četvrti  po redu “Tuborg Garden Fest” u Prijedoru održaće se 5. i 6. jula. Na velikoj bini Ljetne bašte u srcu grada i ove godine čekaju vas brojni izvođači i najzvučnija domaća i regionalna imena.

Ovogodišnji festival će otvoriti  bend „Plan B“, a potom će nastupiti Nenad Marić, široj javnosti poznatiji  pod imenom Kralj Čačka, akademski slikar, pjesnik i kantautor. Iste noći po prvi put u Prijedoru publici će se predstaviti “Detour” sa svojim najvećim hitovima, a atmosferu do usijanja će dovesti Mile Kekin, nekadašnji frontmen kultnog zagrebačkog pank-rok benda “Hladno pivo”. Isto veče nastupiće legendarni “Parni valjak”, koji prvi put stiže u Prijedor. Sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom, koji obećava da će donijeti svježu energiju i dinamiku njihovim legendarnim hitovima, “Parni valjak” napraviće atmosferu za pamćenje.

U subotu 6.jula, drugog dana festivala, sviraće grupa “Sinhro” iz Novog Grada, koji je fantastičnu svirku imao i na prošlogodišnjem festivalu, a potom u Ljetnu baštu stiže dinamični hip-hop duo iz Crne Gore „Who See“ , te hrvatski reper Grše, jedno od vodećih imena nove domaće hip-hop generacije, poznat po svojim brzim rimama, zaraznim beatovima i beskompromisnom stavu. Za ljubitelje metal/pank zvuka nastupiće beogradski “Mortal Kombat”.  Veliki nastup  kultnog hip hop sastava “Beogradskog sindikata”, koji je poznat po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima, koji se opisuju kao legendarni, obilježiće ovaj regionalni muzički događaj.

Prijedorska Ljetna bašta 5. i 6. jula će biti savršena bina za najveće regionalne megahitove i najluđi ljetni provod. Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net, ali na Facebook i Instagram stranicama festivala.

prijedor24h