Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je prvi trening Augzburgu, gdje su smješteni tokom Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Ono što je, pored savjeta selektora Dragana Stojkovića Piksija, obilježilo sam trening jesu navijači koji su došli u ogromnom broju.

Koliko su fudbaleri Srbije popularni vidjelo se po ponašanju navijača, pogotovo onih najmlađih, koji su nekontorlisano utrčavali i na teren kako bi se fotografisali sa svojim omiljenim igračima, a upečatljiva scena viđena je na samom kraju.

Naime, kada se trening završio, Dušan Vlahović je potpisivao autograme najmlađima. Totalna vriska i cika navijača pratila je njegovo prisustvo, a posebno su se izdvojile dvije djevojčice koje su u transu, na ivici suza pratile svaki njegov pokret. Kada je Vlahović prišao, i potpisao djevojkama dres, one su se umalo srušile i pale sa tribine sa koje su ga pratile. Srećom, njihov momenat nepažnje prošao je bez većih posljedica, a kada su se malo sabrale i shvatile da su dobile autogram svog omiljenog fudbalera uslijedile su suze i zagrljaji, piše Telegraf.

Autor: Srpskainfo

FOTO: FSS