Mladoženja iz Banjaluke pamtiće momačko veče i let iz njemačkog Memigema do Republike Srpske usljed činjenice da su ga prijatelji natjerali da se “malo čudno obuče” što je privuklo pažnju svih putnika.

Zlatni “vruć” šorts, ženska roze majica do pupka, klovnovski nos i zlatne cipele na štiklu, vjerovatno su posljednja stvar koja može da vam padne na um kada se radi o oblačenju jednog mladoženje.

Stefan otkrio zašto se mladoženja čudno obukao

Snimak mladoženje u čudnom odijelu na TikToku je podijelio mladić iz Banjaluke po imenu Stefan, koji je i opisao kako je došlo do ove situacije.

– Ovako su natjerali mladoženju da se obuče za momačku. Let danas iz Memmingena za Banjaluku –  napisao je on u opisu viralnog snimka na TikTok.

Upravo tako se prema snimku navodno obukao mladić na ljetu od Njemačke do Republike Srpske i to po posebnoj želji svojih prijatelja. Da sve prođe u svadbenom duhu, postarali su se prijatelji koji su mu dok je tako išao po avionu pjevali poznatu svadbarsku pjesmu.

Putnici i prijatelji pjevali poznatu svadbarsku pjesmu

“Izađi mala, izađi mala, izađi bar na čas, hoću da te ljubim, hoću da te gledam, hoću da ti čujem glas”, orilo se avionom dok je mladić išao između sjedišta aviona, piše Blic.

Sudeći po licu mladića, i on je prihvatio šalu, te nije bilo loših riječi ni emocija. Sa druge strane, nije poznato kako je odreagovala mlada kada je mladić izašao iz aviona, ali se nadamo da dijeli smisao za humor poput njega i prijatelja.

Autor: Srpskainfo

FOTO: STEFANBEJIC/TIKTOK/SCREENSHOT