Pjevačica Goca Božinovska nerijetko je u javnosti pričala o prevarama svog muža Zorana Šijana, a sada je otkrila da on nije jedini muškarac koji ju je prevario.

Ranije sam pričala o tome da sam znala da me Šijan vara, tako je bilo oduvijek. Muškarci nisu mogli da se zadrže pored mene iako su gubili glavu za mnom. Znala sam za neke koji su me varali, pričam o vremenu kad sam bila djevojka, pa onda naovamo. Muškarci su uvijek bili ludi za mnom, ali nekako nisam znala da ih zadržim pored sebe. Sad sam riješila da se bacim u promet, šta bi mi falilo?! Kad sam mogla ranije da trpim da me varaju, mogu bar da uživam sad na način na koji mi prija – kaže Goca i dalje objašnjava da ne može da nađe tip muškarca kakav bi joj odgovarao jer mnogo vremena provodi kod kuće:

Goca Božinovska
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

– Stalno sam s unučićima i djecom, tako da nema baš mnogo mjesta i prilika gdje mogu da nađem nekoga. Opet kažem, nije me to doskoro ni zanimalo, ali što da sebi ne dam šansu. O tome sam pričala i s drugaricama. Svi se slažu da je normalno da žena bude ispunjena na tom planu ma koliko godina da ima.

“Zlata me savjetuje da nađem dečka”

Božinovska je potom objasnila da je na ovu temu pričala i s drugaricom Zlatom Petrović, koja je posavjetovala da je vrijeme da opet nađe nekoga, piše Blic.

– Meni je i Zlata rekla: “Goco, ma tebi treba neki frajer! Je l’ se sjećaš kako sam ih ja menjala, pa šta mi fali! Svako se smiri u nekom trenutku, nema u tome ništa loše, ali ja znam da sad najviše voliš unučiće.” Tu se slažem s njom. S druge strane, to sam već pričala, muškarci su uvijek sumnjali da sam ja ta koja vara, a to nije tada imalo veze s istinom. Nikada nisam bila takva žena. Vjerna sam do koske i to mnogo cijenim. Bezobrazna jesam bila, nisam bila slatka. Odem kod drugarice, pijemo kafu, a dečko me zove i pita: “Gde si”, ja kažem da sačeka da izađem iz restorana, a ja sedim u sobnim papučama i pidžami. To smatram nekom svojom nezrelošću, ali to nema veze ni sa kakvom prevarom. Od svih muškaraca s kojima sam bila najviše sam voljela Šijana i to će tako da ostane. On je za mene bio princ na bijelom konju.

Autor: Srpskainfo

FOTO: INSTGARAM/SCREENSHOT