Mile Kekin, nekadašnji frontmen kultnog zagrebačkog pank-rok benda “Hladno pivo“ ponovo dolazi u Prijedor sa svojom ekipom!

“Publika u Prijedoru će imati priliku da čuje pjesme Hladnog piva, kao i sa mojih samostalnih albuma, ali i neke kompozicije koje će se naći na mom sljedećem albumu“, kaže Mile Kekin i dodaje “Biće pjesama iz svih faza mog dosadašnjeg rada i nadam se da nas očekuje zabava za pamćenje. Vidimo se 5.jula u Ljetnoj bašti.”

Kekin je i snimio je kratki video u kojem poziva publiku na festival.

https://www.facebook.com/reel/7736888409739088

Prve festivalske večeri u Ljetnu baštu, pored Kekina, stižu i Kralj Čačka, Detour, Parni Valjak i Sinhro, a vrhunski provod u subotu 6.jula obećavaju Grše, Who See, Mortal Kombat, Beogradski Sindikat i Plan B.

Započnite ljeto na najbolji mogući način. Obećavamo doživljaj ljetne bašte u svakom smislu te riječi, baštu ispunjenu zelenilom, velikim hitovima, fantastičnom energijom i uzavrelom atmosferom.

Zgrabi svoje karte na vrijeme! Jednodnevne ulaznice po cijeni od 20 KM i dvodnevne za samo 30 KM potraži na www.gigstix.ba i prodajnim mjestima Gigstixa, te na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru. Uz kupljenu kartu, besplatno možete koristiti prevoz Željeznica RS za vrijeme festivala.

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net, ali na Facebook i Instagram stranicama festivala.

prijedor24h