U Prijedoru će, 28. i 29. juna, biti održana 2. motorijada u organizaciji Moto-kluba “Otpisani”. Organizatori najavljuju bogat dnevni sadržaj, ali i kvalitetne večernje koncerte.
“U petak će na cjelovečernjem koncertu nastupiti tri muzička rok sastava. U pitanju su grupe ‘Mozaik’ i ‘Sinhro’ iz Novog Grada, te ‘Truba bend’ iz Kozarske Dubice. Program za subotu počinje u 12.00 časova okupljanjem bajkera, dok će u 16.00 biti besplatan bajkerski ručak. Za 18.00 časova zakazan je defile ulicama našeg grada i ovaj put smo promijenili rutu kako bismo obišli što više prijedorskih naselja. Povratkom u krug ‘Ljetne bašte’ počinje drugi dio programa, koji je rezervisan za bajkerske igre i cjelovečernji koncert dvije rok grupe, ‘Infuzije’ iz Novog Sada i ‘Jahača magle’ iz Prnjavora”, rekao je Slavko Vrućinić, predsjednik MK “Otpisani”, Prijedor.

U Moto-klubu “Otpisani” zahvalni su na podršci Gradu Prijedoru bez kojeg, kako je rečeno, ova manifestacija ne bi bila moguća.
“Pošto je Grad uvrstio našu manifestaciju u ‘Prijedorsko ljeto 2024’ zahvaljujem u ime Kluba i rukovodstva Gradskoj upravi. Pogotovo gradonačelniku, jer ovo bez njihove pomoći ne bismo mogli realizovati”, rekao je Marinko Todoran, potpredsjednik MK “Otpisani” Prijedor.
Iz ovog kluba navode da su urađene administrativne pripreme neophodne za organizaciju događaja.
“Skup je prijavljen, dobili smo saglasnost nadležnih institucija, kako za obustavu saobraćaja, tako i od Vatrogasne službe i Hitne pomoći. Sve je spremno za održavanje Motorijade”, naglasio je Aleksandar Jeftić, sekretar MK “Otpisani” Prijedor.
“Moto-klub “Otpisani” Prijedor postoji od 2017. godine.

Izvor: kozarski.com