OVAN

Dnevni horoskop za 29. jun 2024. godine vam donosi tenziju zbog broja obaveza. Ovo je ključan trenutak za rezultate koje dugo očekujete, vodite računa da ne napravite grešku. Odredite prioritete. Imate veliku podršku partnera. Moguća nesanica.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas na trenutak vraća u prošlost. Možete da očekujete poziv od osobe sa kojom ste nekada bili bliski, a koja može da vam probudi davno zaboravljene emocije. Posao vam je u drugom planu, spremni ste da promijenite ljubavni status. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Imate potrebu za izolacijom, ali vas muči osećaj krivice ako ne dovršite sve što ste započeli. Napravite predah, odličan je dan za punjenje baterija i preispitivanje prethodnih odluka. Iskrenost u ljubavi može višestruko da vam se isplati. Jačajte imunitet.

RAK

Naglašene emocije i mogući sukobi. Zvijezde vas upozoravaju na riječi izgovorene u afektu, triput razmislite prije nego što otkrijete odluku. To može da vas poštedi dodatnih problema. Sredinom dana možete da očekujete novac za stare zasluge! Provjerite krvnu sliku.

LAV

Dnevni horoskop za 29. jun 2024. godine vam donosi popularnost! Imate razloga za slavlje, vaš uspjeh se daleko čuje, a harizmom osvajate sve. Preko prijatelja stiže novo poznanstvo koje može da bude korisno i za poslovni i za privatni život. Zdravlje je dobro.

DJEVICA

Odličan dan za promjenu posla ili traženje novog radnog mjesta. Fokusirajte se na cilj, dobićete šansu da ga ostvarite ako pokažete sve svoje vještine. U ljubavi ste skloni pretjeranom analiziranju koje može da odbije partnera ili osobu koja vam se dopada. Više spavajte.

VAGA

Dnevni horoskop za 29. jun 2024. godine vam donosi sjajne vijesti od člana porodice! Budite otvoreni i na polju ljubavi, prepustite se emocijama i uživajte. Veče je rezervisano za romantiku, očekujte lijep gest ili iznenađenje od partnera. Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

Danas vas privlače zabranjene stvari. Budite oprezni jer neka istina danas može da ispliva na površinu. Suočićete se sa komentarima bliskih ljudi koje ranije niste čuli, što može da izazove napetost u odnosima. Vodite računa o ishrani.

STRIJELAC

Budite tu za svoje voljene. Nesporazumima je došao kraj, izađite u susret nekome kome je potrebna vaša pomoć. Moguće je da će vas sačekati poteškoće na poslu, ali uspjećete da ih riješite do kraja dana. Mogući problemi sa crijevima.

JARAC

Ne odustajte u posljednjem trenutku! Danas ćete naučiti koliko je važno da slušate svoju intuiciju, a ne mišljenja okoline. Uspjećete u svojoj namjeri do kraja dana, strpljenje je ključ uspjeha. U ljubavi nema većih promjena. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Obratite pažnju na komunikaciju sa drugim ljudima. Možda ste previše fokusirani na svoje zadatke, da najbliže ne možete ni da čujete, a kamoli saslušate. Manjak vremena može da napravi probleme u odnosu sa drugima. Provjerite krvnu sliku.

RIBE

Dnevni horoskop za 29. jun 2024. godine vas savjetuje da se maksimalno posvetite poslu! Ključan je trenutak za najveću zaradu, iskoristite sve šanse koje imate. U ljubavi vas kopka jedna situacija iz prošlosti, ne bježite od razgovora. Dobro se osjećate.

Izvor: mondo.ba

Foto: SHUTTERSTOCK/MR.RAWIN TANPIN