OVAN

Dnevni horoskop za 1. jul 2024. godine vam donosi dan pun iznenadnih obrta! Taman kada ste pomislili da ništa ne ide u vašu korist, stižu vijesti koje će vas razuveriti. Imaćete razloga za slavlje, kako na karijernom, tako i na ljubavnom polju! Više spavajte.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas upozorava na osobu koju ste nedavno upoznali. Ne otkrivajte sve svoje planove kako biste neometano postigli cilj. U ljubavi vodite borbu između razuma i srca, prepustite se intuiciji. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Odličan dan za nove ideje koje mogu da prošire posao, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Iskoristite važne kontakte koji mogu da vam donesu puno koristi. Veče je rezervisano za prijatelje, prijaće vam njihova energija. Više spavajte.

RAK

Povedite računa o komunikaciji sa bliskim ljudima, posebno u odnosu sa partnerom. Vaše riječi mogu da budu pogrešno shvaćene i nanesu teško popravljivu štetu. Posao ste stavili u drugi plan, ali danas možete da očekujete ponudu iz inostranstva. Jačajte imunitet.

LAV

Dnevni horoskop za 1. jul 2024. godine vam donosi priliku da pokažete šta možete! Vještinama možete da fascinirate konkurenciju, donesete sebi napredak, ali i novu osobu koja će se prilično zainteresovati za vas. Ovo poznanstvo može da bude početak dugotrajne veze. Zdravlje je dobro.

DJEVICA

Skloni ste analiziranju sitnica i pretjeranom kritikovanju drugih osoba. Odnosi sa bliskim ljudima danas mogu da budu tenzični, mogući su i sukobi. Pokušajte da razmislite da li vi griješite možda, to će vam otvoriti nove vidike. Čuvajte se prejedanja.

VAGA

Dnevni horoskop za 1. jul 2024. godine kaže da je odličan trenutak za kraće putovanje, posebno sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Uspjećete da definišete nejasne stvari i znaćete kojim pravcem da krenete. Ne dozvolite drugima da utiču na vas u odluci. Mogući problemi sa crijevima.

ŠKORPIJA

Popularni ste više nego ikada, zračite harizmom i pozitivnom energijom. To može znatno da se odrazi na ljubavnu situaciju, naglašene su ljubomora i posesivnost. Vodite računa o komunikaciji sa partnerom. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Ukoliko je nekom članu porodice potrebna vaša pomoć, potrudite se da mu izađete u susret. Vratiće vam se višestruko, a i zvijezde će vas podsjetiti da ne smijete da zaboravite ko je bio uz vas kad vam je bilo potrebno. Vjerujte u svoj stav kada je posao u pitanju. Mogući bolovi u leđima.

JARAC

Prva polovina dana može da bude turbulentna zbog neočekivanih prepreka na putu. Tenziju prenosite na okolinu, pa su mogući sukobi i sa najbližima. Uveče vas čeka lijep gest partnera. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Današnji dan može da bude velika prekretnica za vas. Ukoliko ste pred važnom odlukom, ne zaboravite koliko ste toga postigli u prethodnom periodu. Savjet je da ne pristajete na manje od onoga što zaslužujete. U ljubavi nema većih promjena. Zdravlje je dobro.

RIBE

Dnevni horoskop za 1. jul 2024. godine kaže da imate potrebu za izolacijom. Današnji dan može da vam pomogne u donošenju odluka, preispitajte prethodne izbore i definišete želje. U ljubavi sve ide kako ste zamislili. Više spavajte.

Izvor: mondo.ba