young sexu romantic couple in love happy on summer beach together having fun wearing swim suits showing heart sign on sundet

Za tri horoskopska znaka čiji odnosi prevazilaze prepreke u julu 2024. godine, mjesec počinje sa fokusom na sebe i preispitivanjem onoga što motiviše izbore u vašem romantičnom životu.

Neptun retrogradne stanice u Ribama dolazi u utorak, 2. jula, i vrijeme je da se fokusirate na ono što je stvarno u odnosu na iluzije ili rane koje vam mogu zamagliti rasuđivanje.

Ovo vam omogućava da poštujete istinu, a istovremeno u vama će se roditi veći optimizam da izgradite ono o čemu sanjate za svoju vezu, što pomaže jer će samo ono što je zasnovano u stvarnosti nastaviti da se poboljšava i raste.

Mlad mjesec Raka u petak, 5. jula, i Marsovo preseljenje u Blizance u subotu, 20. jula, donose nove početke i vašu priliku da ponovo zamislite svoju vezu kroz sposobnost rješavanja problema. Iako Mars u Blizancima može donijeti više logičnog razmišljanja, imaćete dovoljno jasnoće i osjetljivosti da biste mogli da znate šta vam je potrebno da biste izgradili taj odnos koji može da traje zauvijek.

A kome će se posrećiti?

Vodolija

U skorije vrijeme imali ste mnogo na umu i kad ste pokušali da se otvorite svom partneru, nije vam se činilo da ste zapravo uspjeli da iznesete svoju poentu. Želite dublji nivo jasnoće u vašoj vezi.

U utorak, 2. jula, Merkur će se prebaciti u Lava, pomažući vam da se više fokusirate na ono što želite da kažete i kako to treba da kažete. Merkur vam može pomoći da sredite svoje misli i izrazite ih sa većom jasnoćom – samo morate imati na umu da imate brz temperament. Ako možete da isplanirate šta treba da kažete i da se spremite za razgovor, onda takođe možete kontrolisati svoje emocije sa više samopouzdanja znajući da ljutnja ili čak isključivanje neće pomoći vašoj vezi.

Jarac

Iako ne biste nužno opisali stvari u vašoj vezi kao loše, čini se da je ona postala rutina. I dok je rutina dio dugoročne veze, to ne znači da neko od vas treba živjeti “na autopilotu”. Ono što morate zapamtiti je da ako želite dublju, uzbudljiviju, romantičniju vezu, onda imate isto toliko moći da je stvorite kao i vaš partner. Ali suštinski dio toga uključuje izdvajanje vremena za stvarno ulaganje.

Mlad Mjesec Raka u petak 5. jula donosi novi početak u vašem romantičnom životu. Ako ste u postojećoj vezi, ovaj novi početak će imati veći intenzitet i značenje gde ćete konačno moći da poštujete važnost nekoga posebnog u vašem životu. Predložite aktivnosti ili čak knjige koje možete da čitate zajedno i nemojte odlagati planiranje tog romantičnog noćnog izlaska.

Strijelac

Često vas optužuju da imate “lutajuće oko”, i iako vam može trebati malo više vremena da se posvetite, to nije zato što ne želite nevjerovatnu ljubav, već zato što želite da isprobate sve u životu kako biste bili sigurni u ono što je ispravno. Budite slobodni da istražujete različite veze i mogućnosti, jedino upozorenje je da takođe morate da osigurate da je svako sa kim ste u  potpunosti svjestan izbora koje donosite.

Mars će se preseliti u Blizance u subotu, 20. jula, donoseći jasnoću i brz um kada su u pitanju vaše romantične odluke. Mars u Blizancima će vam omogućiti da razumete sebe i sve izazove koje ste iskusili u vašoj vezi, tako da možete da se usredsredite na to kako da zaista rešite probleme. Možda ćete morati da pričate o prošlosti, čak i o stvarima za koje ste mislili da su već razjašnjene. Ali stvar je u tome da čak iako ih vaš partner ne pominje stalno, to ne znači da mu ne smeta, prenosi Yourtango.

Autor: Srpskainfo

FOTO: FREEPEK