epa11463929 Novak Djokovic of Serbia celebrates after winning the Men's 3rd round match against Alexei Popyrin of Australia at the Wimbledon Championships, Wimbledon, Britain, 06 July 2024. Djokovic won in 4 sets. EPA-EFE/ADAM VAUGHAN EDITORIAL USE ONLY

Srpski teniser, najbolji igrač koji je držao reket u rukama, Novak Đoković ima priliku da ispiše nove stranice istorije u ovom sportu, pošto će se naći u velikom finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkarasa.

Danas od 15 časova će imati priliku da izjednači neke, ali i postavi nove rekorde.

U susret tom meču, Novak Đoković je na svojim društvenim mrežama ostavio i jedan video snimak, koji je kompilacija više snimaka.

Tu se čuju razni komentari sa strane, gdje se mnogi pitaju o njegovoj povredi i njegovom stanju, dok on izlazi na teren.

– Sve oči su uprte u sedmostrukog šampiona… Ne očekujem puno nakon te povrede od prije mjesec dana – riječi su komentatora.

Tada je Novak Đoković u klipu prebacio na pitanje vezano za misli i njegovu igru, a ostavio je i svoj odgovor.

– Lako je zbog načina na koji sam igrao, hvala svim navijačima što su došli i što su nas podržali – kaže Novak, prije nego što krene i nova kompilacija sa njegovim potezima, ali i jednom pjesmom.

Zanimljivo je to da se Novak odlučio za pesmu “Run this town” od Rijane, Džej Zija i Kanjea Vesta, uz jedan komentar.

– Još jedna… Vidimo se sutra – napisao je Đoković, a prenosi Telegraf.