Odbojkaški klub “Vožd” iz Prijedora organizovao je i ove godine besplatnu školu odbojke, u okviru koje je održan i turnir na pijesku. Na turniru koji je imao za cilj druženje i promociju odbojke, pored dvije ekipe domaćina učestvovali su i prijatelji kluba.
“Pozivu su se odazvali naši prijatelji iz Stonoteniskog kluba ‘Prijedor’, Omladinske organizacije ‘Čuvari Sane’ i Humanitarne organizacije ‘Srbi za Srbe’. Došli su nam i prijatelji iz Francuske. Dan ranije smo održali turnir za djevojčice do 10 i 13 godina. Bilo je uspješno i veoma smo zadovoljni”, rekao je Slobodan Mudrinić, trener Odbojkaškog kluba “Vožd”.
Podrška Stonoteniskog kluba “Prijedor” ni ove godine nije izostala, jer kako ističu, uvijek se odazovu na poziv prijatelja iz Odbojkaškog kluba “Vožd”.
“Došli smo da se družimo sa Odbojkaškim klubom ‘Vožd’ i da učestvujemo na ovom lijepom turniru. Dugo se poznajemo i treniramo u sali do sale sve ove godine, naša druženja su svakodnevna i pored turnira”, rekao je Goran Unčanin, trener Stonoteniskog kluba “Prijedor”.
Nisu izostali ni gosti iz Francuske, koji se nadaju da će se prijateljstvo kroz ljubav prema ovom sportu nastaviti.
“Radujemo se budućoj saradnji sa Odbojkaškim klubom ‘Vožd’ i sa Slobodanom Batom Mudrinićem. Drago nam je da smo danas ovdje na terenima i da razvijamo saradnju i prijateljstvo. Nadamo se da se vidimo u Marseju na plaži naredne godine, pored mora”, rekao je Floran Zrnić, prijatelj kluba “Marsej” iz Francuske.
Turnir koji traje više od deset godina, prvi put je uvršten u manifestaciju “Prijedorsko ljeto”.

Izvor: kozarski.com