I ove godine, uz prvi gutljaj jutarnje kafe, dodajte malo umjetnosti i inspiracije uz ŠA novine

Sve smo bliži dugoočekivanom događaju koji će obogatiti kulturnu scenu Prijedora – “ŠA Festu”. Ovogodišnji festival će se održati od 24. do 27. jula na više lokacija u glavnoj prijedorskoj ulici i u Starom gradu, obećavajući četiri dana bogatih kulturnih sadržaja za sve generacije.

I ove godine sve najvažnije informacije o festivalu možete pronaći u jedinstvenim ŠA novinama – “The Ša Times”. Kao nezaobilazni pratilac “ŠA Festa” u Prijedoru, ŠA novine predstavljaju vaš ključ za dublji uvid u sve što ovaj renomirani prijedorski festival nudi, sve detalje o izvođačima, izložbama, radionicama, lokacijama i zonama festivala.

Ne propustite priliku da uz jutarnju kafu uživate u ovom informativnom i inspirativnom izdanju koje će vas pripremiti za nezaboravan doživljaj na “ŠA Festu”. Neka ŠA novine budu vasa dodatna doza kulture i umjetnosti u danima koji slijede.

Pozivamo vas da se pridružite našem festivalu kulture, zajedništva i inspiracije. “ŠA Fest” u Prijedoru čeka vas raširenih ruku sa mnoštvom sadržaja koji će kao I svake godine ispuniti vaše duše i srca.

Za više informacija posjetite našu zvaničnu internet stranicu www.shafest.ba ili pratite naše društvene mreže.

Vidimo se na “ŠA Festu”!

ŠA novine možete pronaći na ovoj adresi ili na https://www.shafest.com/images/sa-novine/Sa-2024.pdf.

ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru, a prihod od festivala usmjerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.

“ŠA Fest”

kozarski.com