Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor organizovao je prijem za Danijela Tejića, devetnaestogodišnjeg pjesnika i velikog borca iz grada na Sani. Ovom prilikom Tejić je Javoru uručio pjesmu koju je napisao o njemu. “Odjednom procvjeta grad Prijedor, svemu je kriv gospodin Slobodan Javor”, početni su stihovi Tejićeve pjesme.

Gradonačelnik Javor pohvalio je hrabrost i borbenost ovog mladića koji ne dozvoljava da ga bolest od koje boluje od malih nogu spriječi u ostvarenju snova i najvio da će mu biti podrška.

“Ovaj mladić od četvrte godine boluje od mišićne distrofije, što ga nije zaustavilo da ostvari svoj san i uspješno se bavi muzikom i pisanjem poezije. Prije svega, HVALA DANIJELE na divnoj pjesmi, a ja ću učiniti sve da budem tvoja podrška u radu i olakšam ti na neki način svakodnevni život, o čemu smo i razgovarali”, naveo je Javor na svom fejsbuk profilu.

“Danijel nam je pokazao da predaja nikad nije opcija i ponosan sam što sam imao priliku da upoznam ovog mladog čovjeka, punog energije i volje za nizanje uspjeha. Zajedno ćemo doći do cilja!”, zaključio je Javor.

Izvor: kozarski.com