Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor družio se danas sa radnicima preduzeća ” Komunalne usluge” a.d. Prijedor koji su najzaslužniji što je grad Prijedor od stranih i domaćih gostiju prepoznat , ne samo kao veoma lijep, nego i čist grad.

Gradonačelnik je obraćajući se radnicima ovog preduzeća istakao da je bio veoma ponosan na komentare građana, a posebno gostiju našeg grada kada je u pitanju rad komunalaca i higijena u gradu tokom ovog ljeta.

” Ovo druženje je samo mali znak zahvalnosti prema zaposlenim radnicima koji su perfektno odradili posao u prethodnim vrelim ljetnim danima radeći danonoćno da grad u vrijeme dolaska turista bude uredan što je za svaku pohvalu”, rekao je Javor.
Druženje je bila prilika da gradonačelnik sa direktorom preduzeća Daliborom Grabežom razgovara o uslovima rada, o planovima za naredni period i neizostavno o osavremenjavanju mašina odnosno sredstava za rad.
” Ovo je bio jedan veoma lijep način da se završi jedan radni dan, druženje sa onim sugrađanima koji su sa prvim zracima sunca već na terenu da bi grad u svakom novom danu bio uredan čist i hvala im na tome”, poručio je gradonačelnik Slobodan Javor.
Inače, riječ je o preduzeću koje preko šest decenija brine o čistoći u gradu na Sani, a kako se grad razvijao tako su i zadaci koje se stavljaju pred njihove zaposlene sve obimniji i odgovorniji kako bi naš grad Prijedor bio uredan i čist.

Izvor: prijedorgrad.org