Gradski odbor SNSD-a Prijedor počeo je izbornu kampanju simboličnim lijepljenjem plakata u gradu. Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor kaže da je ova partija sigurna u pobjedu. Navodi da je u prošlom period ova partija zajedno sa partnerima gradila Prijedor po mjeri svih građana.

 

Slobodan Javor, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora

“SNSD ima rezultate iza sebe. U prethodne četiri godine uradili smo zaista mnogo za naš grad, za naše garđane. Sve projekte koje smo realizovali, realizovali smo zajedno sa našim građanima. Posebno me raduje što su građani to prepoznali. SNSD je odlučio da tokom ovih izbora uđe u svako mjesto, u svaku mjesnu zajednicu, samim tim imaćemo preko 50 tribina. Očekujemo najmanje 10 odborničkih mandata i takođe mjesto gradonačelnika”, poručio je Javor.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Prijedora Goran Velaula kaže da će  kandidat ove partije za gradonačelnika pobijediti i da je cilj ostvariti što bolji izborni rezultat.

Goran Velaula, nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Prijedora

“Što se tiče odborničke liste pokrili smo područja od ruralnog do gradskog. Zastupljene su sve oblasti što se tiče kulture, sporta, privreda, poljoprivrede, realnog sektora. Svaki glasač će moći da izabere za koga će da glasa i sigurno neće pogriješiti. Svako će reći da je njegova lista najbolja, mi ćemo reći da je naša i to ćemo dokazati poslije izbora”, rekao je Velalula.

Iz SNSD-a su pozvali sve političke subjekte da vode odgovornu i zdravu predizbornu kampanju koja je u interesu građana.

Izvor: kozarski.com