Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor izjavio je večeras na predizbornom skupu u Puharskoj da je ovo još jedna mjesna zajednica u kojoj kandidati prijedorskog SNSD-a dolaze čista obraza.

„Gdje god da dođemo imamo šta da kažemo. Rezultati govore više od bilo koje riječi.Trudili smo se da na svaki način uvažimo sve naše sugrađane prema prioritetima koji su oni iznijeli pred nas. Sve tribine na kojima smo do sad bili su posjećene, imali smo jaku podršku i naša odbornička lista i ja kao kandidat za gradonačelnika, jer smo došli čista obraza. Da nismo radili kako treba, sigurno da ne bismo mogli doći u svako mjesto“, rekao je Javor.

On je istakao da su u Puharskoj realizovani projekti koje su zajedno predložili bošnjačko i srpsko stanovništvo.

„Put kojim ćemo i ubuduće ići su razgovori, jer gdje ima razgovora i dogovora ima i realizacije. Ukoliko ponovo budem izabran nastojaću da i dalje budem gradonačelnik svih građana”, rekao je Javor.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Aleksandar Milješić izjavio je da će se zalagati da Prijedor postane centar sportskih, kulturnih, ali i dešavanja za mlade.

” Naš cilj je da se u Prijedoru na velika vrata vrati sport. Svojim znanjem i iskustvom učiniću sve da naš grad to zaista i postane. U budućnosti ćemo ulagati u stručne kadrove, jer je važno ko će raditi sa najmlađima“, poručio je  Milješić.

Pozvao je građane da podrže politiku SNSD-a najjače stranke u Prijedoru i RS.

„Veoma je važno da 6. oktobra svi građani podrže kandidata za gradonačelnika Slobodana Javora ali i kandidatsku listu naših odbornika i da na taj način nastavimo da sprovodimo politike za koje smo se dugo spremali. Izazova se ne bojimo“, kazao je on.

SNSD je večeras osim Puharske, svoje kandidate predstavio i u mjesnim zajednicama Gornji Orlovci i Gornji Garevci.

Izvor: kozarski.com