Prijedorski SNSD na tribini u Donjim Orlovcima večeras je predstavio svoje kandidate za gradonačelnika Slobodana Javora kao i kandidate za odbornike u lokalnom parlamentu. Kandidat za odbornika Marija Ličanin, novinarima je izjavila da će se zalagati za bolji položaj starije populacije.

“Iako grad Prijedor puno ulaže i pomaže penzionerima, smatram da tu još uvijek postoji puno prostora da se njihovo zlatno doba unaprijedi i da im se pruži sve ono što zaslužuju. U  mom fokusu će biti omladina i stvaranje novih radnih mjesta, kako bi zadržali naše mlade u Prijedoru. Mladi su naša budućnost. Bez njih ne možemo ništa”, istakla je Ličanin.

Kandidat za odbornika Mladen Ribić, rekao je da ukoliko dobije povjerenje Prijedorčana, da će se zalagati za bolje obrazovanje.

”Takođe, zalagaću se i za veća sredstva kada je u pitanju sport i kultura. Podržaću svaki  dobar prijedlog koji će biti od koristi našim sugrađanima”, rekao je Ribić.

Nosilac odborničke liste SNSD-a Goran Velaula, rekao je da su Donji Orlovci veoma bitni za SNSD, te da i u ovom mjestu očekuju sigurnu pobjedu.

“Radili smo ravnopravno u Donjim Orlovcima i u naselju Janjića pumpa. Ovdje planiramo ozbiljne projekte u narednom periodu. Očekujemo pobjedu, ne samo ovdje, već i u svakom drugom selu”, naglasio je Velaula.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor, rekao je da su zahtjeve mještana u ovim naseljima ispoštovali, a one koje do sada nisu, biće završeni u narednom periodu.

“Zahtjevi su svuda isti i tiču se infrastrukture. Zaista smo mnogo uradili kada govorimo o asfaltiranju putnih pravaca u oba naselja. Kada govorimo o izgradnji kanalizacione i vodovodne mreže , sve su to bili opravdani zahtjevi, koje smo iz lokalnog budžeta i uz podršku republičkog nivoa vlasti, uspjeli da realizujemo. Drago mi je što je sala doma prepuna i što su svi došli da nas podrže. To dovoljno govori da će i u ovom mjestu SNSD ostvariti veliku pobjedu. U svaku mjesnu zajednicu idemo čistog obraza i odgovorno”, zaključio je Javor .

SNSD je večeras osim u  Donjim Orlovcima, svoje kandidate predstavio i u mjesnim zajednicama Trnopolje i Donji Garevci.

Izvor: kozarski.com